valborg gå skit ner er

Hej!

Glad valborg på er allihopa! Hoppas ni kommer ha en bra dag och fest natt.. själv så firar man inte valborg här så det är tråkigt. Ska se en film nu äta lite middag och sen somna.

peace out/ S.P

BLÄÄ

Hej!

Idag är jag inte på bra humör alls för att blogga. Jag har vart dum i huvudet och samma med Michael, så vi har bråkat. Men jag återkommer om annat imorgon!

Hejdå!

STORM!!!!

Hejsan alla!

Igår så drog jag och Michael och spelade minigolf men jag kommer inte erkänna att han vann för att det finns en hel del orsaker varför så vi kan säga att jag vann, for sure!
Efter det så drog vi till Hotsprings IGEN för att vi tyckte om det stället så mkt och ville tillbaka för att värma oss i alla de olika poolerna.
Sen slutade det med att vi drog till Jeds och hängde där ett tag med några polare.

NU TILL DET INTRESSANTA!!

Vid ca 6.30 på morgonen så vaknade både jag och Michael upp samtidigt av ett stort BRAAK! och så hörde vi vinden blåsa riktigt hårt så huset knaka. Vi gick och la oss igen men sen när vi vaknade upp ordentligt och skulle gå och käka lite frulle så såg vi att hela staketet hade blåst ner så man kunde se in till grannen (och då menar jag ett stort jäkla staket ca 3 m hög av trä) så vi var tvungen att ta in hunden så han inte skulle springa dit.
Jag och Michael beslutade oss om att åka ner till havet för att se på vågorna som var skitstora.. plus att vi kunde luta oss mot vinden för att den var så stark.. påvägen till havet så såg vi träd som hade fallit, störa trädgrenar, sopptunnor och staket som hade blåst iväg.
Har aldrig sett något liknande så det var riktigt häftigt! Att det kan blåsa så kraftigt att staketen och träd blåser iväg, det har jag aldrig vart med om.
Vi vart tillomed blöta när vi skulle kolla på havet för vågorna var så stora! Riktigt coolt!

Det blåser fortfarande riktigt mycket och de ska försöka fixa staketet när stormen är över, hur lång tid det nu kommer ta. Jag hör fortfarande hur det knakar och brakar och blåser grymt mycket.. FAN att jag inte hade kameran med mig för då hade jag filmat och tagit kort men det såg typ ut såhär..



jajja ska se en film och duscha först nu,
Peace out folks/ S.P

Spårat och inget vatten WTF?!

Hejsan!

Igår kväll spårade rätt så mycket.. vart lite för mycket Rom och cola för vissa. Vi hade kul och så men det var helt galet när tex Michael och Tim skulle helt plötsligt bråttas och det såg ju helt seröst ut, vart lite rädd men boys will be boys huh? och det var inte bara det som var galet.. menmen det var kul!

Vi vaknade för ett tag sedan eller jag vaknade vid 8 på morgonen och frös. Michael spydde på natten och gick och la sig i extra sovrummet, men jag smög in där vid 8 för att jag sover bättre med honom.. sen vaknade vi vid 11.30 tiden. Haha tror ni inte att vattnet funkar inte?! Vi får tillbaka vattnet klockan 15.00. Så han fick ju panik för han var så törstig på morgonen och sprang till Jacob som är en kompis en liten bit härifrån för att dricka vatten, HAHA! stackare..
Förresten så spydde Tim också ner hela sitt rum.

Vet inte varför det vart såhär men det verkar som att alla spydde, hmm wtf?! Vad hände?

Jajja nu ska jag ta något och äta innan jag ger er ett nytt inlägg.

Peace out/ S.P

Varsegoda

Humör - piggare en vanligt.
Musik -  Evermore- Hey boys and girls.
Ska göra - Dra till Jeds och umgås.
Dricker - Cider kanske?!
Kläder - Svarta jeans från vero moda, lila volang linne från HM.
smink - Maskara, brunglittrig ögonskugga, rouge, eyeliner.

Kanske inte syns så bra på bilden men whatever här får ni en bild på mig just nu!



Och ni kommer få en video just nu istället för imorgon för att jag älskar den här låten.. enjoy people!!



Peace out/ S.P

Bomshakalaka

Hejsan!

Idag så har jag varit otroligt trött pga av medicinen så jag somnade vid klockan 13.00 och vaknade vid 17.30, otroligt skönt att sova.. en sömntuta som jag är. Nu är klockan 20.25 SHIIIT!! Måste skynda mig för jag lovade ju Michael att jag skulle vara klar till 21.00 då han kommer hem från jobbet. Vi ska nämligen till Jeds och kanske dricka lite (inte jag) men de andra och umgås, så det blir nog nice det är ju liksom fredag. Dagarna går så fort här borta och pengarna rinner iväg som en fors!! Ska ju liksom vara här i en månad till och jag har ju inte ens skaffat ett jobb.. menmen får chilla lite med att spendera pengar.

Annars så har jag vart ute med Toby (hunden) och grannhunden hoppade på honom så fick lite panik när de försökte ta bort hunden och jaa inget mer speciellt med det .. sen så har det varit regn piss väder idag, kul!! verkliegn.. not (so old).

Här har ni en låt som får mig att bli glad (Ni får en ny imorgon som är grym också)




Peace out/ S.P

Har jag tappat svenska språket??!

Hej!

Hmm jag funderar lite på detta, skriver jag mycket fel i min text? Det känns så. Eftersom jag har vart i Australien i snart 3 månader och bara snackat engelska och så, så känns det som jag inte kan formulera mig eller att jag formulerar mig fel?? Hmm det är väl bara jag eller så börjar jag tappa svenska språket lite, hah!

Ha en bra dag för det ska jag ha i solen!

Puss/ S.P

MYSDAG!

Hejsan!

Tänkte börja med att berätta att jag är på bättringsvägen.. så jag mår bättre, får bara hoppas att det håller!

Igår hade jag och Michael en jättebra dag, forst så drog vi till Enchanted Maze och det är ett ställe med flera laborinter och ett stort majsfält som de har klippt till en enhörning. Jag har en massa bilder med ska hämta kabeln idag så ni får se bilder från allt vi gjort! Iaf så var det jättecoolt och vackert.. och man var rädd att man skulle gå vilse, haha! Bilder från det ställen kan ni hitta på denna hemsida http://www.enchantedmaze.com.au/ det är bara klicka på den så kommer ni dit.

Efter det så drog vi ner från berget där laborinten var till lilla staden och åt lite, jag testade fish and chips men sorry folks det var inte riktigt min grej, blää men pommes var gott. Efter vi hade känat och fulla och belåtna så gick vi ner till en strand i närheten och såg solen gå ner (har en del coola bilder från det också) och det var tidsvatten så jag tog av mig skorna och gick i vattnet en bit till typ som små sandöar där det var massa fåglar. Har aldrig sett svarta svanar men där var det tamifan svarta stora svanar skitcoolt! ooohhyee vi hittade en massa krabbor också som låssades vara döda men tro mig de levde!

När solen gick ner och det blev mörkare så åkte vi till ett ställe som kallas "hot springs" och där fanns det 6 stycken varma pooler/Jaccusis (stava?!) en stor och flera små. Det var jättemysigt och bara ännu mysigare när det var mörkt för man såg ångan ovanpå vattnet och det var som i en djungel och det fanns basu och massagesaker osv. Joo det var riktigt härligt och relaxing. Hittade 2 bilder från därifrån på den stora poolen.





Man gick på trappan för att komma till andra pooler, vissa hade vattenfall och
en var en tunna. Så det var flera olika. Men det var riktigt mysigt ska ni veta!


FÖRRETSEN!! med stora bokstäver, ute i masagerummet så hittade vi en vandrande pinne som var jätte söt! Ca 10 cm lång!! och den tog vi hem som husdjur, så jag har fixat en mysig bur som den bor i, men en massa blad från "acolyptica rädet" (svårt att stava till det ordet) så nu klättrar den runt och har det jättemysigt, ska ta kort så ni får se på den sen. Den är döpt till Bonnie Twiggy Sticky :D 


Puss/ S.P

sick and tired of this game

Hejsan alla!

Nu är det såhär att jag är fortfarande sjuk, jävla piss! Jag fick tabletter av doktorn att käka i en vecka men det blev aldrig bättre så jag fick byta medicin till en starkare. Denna medicin får jag inte köra bil med. Jag kan Hallucionera, förvirring och få en berusningskänsla.. inte  nog med det, jag får inte vara i solen. Vad är detta?! Vafan är det jag käkar nu förrtiden..?
Jag är så trött på att det aldrig försvinner och jag får bara starkare och starkare mediciner som har fler och fler symptom.. jag kan liksom få psykiska störningar av den här medicinen.. menmen jag hoppas att det funkar.

anyway...

I helgen så drog jag ut för jag kände mig lite piggare och drack inte så mkt pga av att jag gick på medicin (den medicinen kunde jag dricka måttligt med) Men jag hade kul och dansade osv sen på morgonen dagen efter blev de donken for sure och resten av dagen låg jag bara slappa, hihi!

And now..

så är det så att jag är sjuk, michael är sjuk och hans fader är sjuk, och HALLÅ?! det är ju sjukt! (där fick jag till det)

Börjar medicinen nu och hoppas att jag mår bättre så jag slipper dra hem tidigare för att behandlas ordentligt. (pissdyrt att gå till läkaren här) :/

Puss/ S.P

just nu

hey!

Just nu sa:

Humör - sjuk och tycker synd om mig sjalv
Musik -  Placebo leni
Gör - ska ga och kissa nu
Dricker - Vatten som vanligt
Kläder - shake tshirt och michales skona shorts
smink - Inget, dushade nyss


THATS THE WAY IT IS SEE YOU LATER

plans

Hejsan svejsan!

Som sagt har jag blivit sjuk igen och som vanligt istallet for att dratill sjukan sa foroker jag vanta ut skiten istallet och bli frisk. Hoppas bara pa det basta.  Idag har jag vart ute och gatt med hunden Toby och den har det varit solvader sa jag har legat pa baksidan och solat lite.
Jag ar sa trott hela tiden, orkar typ inte gora nagonting. Tank om jag maste till sjukan och Michael ar pa jobbet. Sa vitt som jag vet ska han jobba hela denna dagen och hela nasta, piss da!

Menmen ni som inte vet sa kommer jag hem fran aussi i slutet av maj och min alskling kommer till sverige 15 juni, bokat och klart!

Forresten sa snackar en kompis om att hon ska flytta till Aussi med sin pojkvan till ett stort hus vid vattnet och da bangar ju inte jag och Michael att bo med dom i en dromvilla nere vid havet med billig hyra eftersom vi ar 4 stycken. Yey! far se hur det blir sedan!

PUSS S.P

internett var dott i nagra dagar

Hejsan!

Nu ar det sa att internet har vart nere ett tag nu, men fick just det att funka igen. Saa back in business!
De senaste dagarna sa har jag vart ute o sprungit 5 ggr i veckan ar sa stolt over mig sjalv! japp det ar jag.. men nu till det pissiga! Jag ar sjuk igen .. fan! Jag ska till doktorn imorgon, ska bara ringa min reseforsakring forst om information. Trakigt.

Sen vill jag bara saga till er som undrar hur det gar med min kille har i aussi.

Det gar fantastiskt bra, jag har aldrig alskat en person sahar mycket, jag ar sa himla lycklig med honom och den lyckliga kanslan gar ju inte over. Jag ar sa jakla glad att jag fann honom i Thailand. Han ar liksom perfekt for mig. Far inte nog av honom! Jag alskar dig Michael!

Mina bebisar

Hey!

Jag har pratat med mamma för ett tag sen och hon sa att alla mina 3 honor har fått bebisar så just nu har jag 10 stycken marsvin i en och samma bur. Jag älskar marsvin och vill se mina små söta nya innan vi måste sälja dem. Har fött upp marsvin nu ett tag och det går as bra men mamma vill inte ha så många marsvin, menmen..


Här är en av kullarna som Chanel har fått, den här kullen fick hon dagen innan jag åkte till Australien men nu har hon fått en till tydligen, desvärre dog 2 stycken pga att de var så små och hade ingen bra plats i magen:




Names: Twilight, Snowwhite, Elvis and Xtreeme

Humör - Småbakis och trött
Musik -  Placebo
Gör - Nördar men ska duscha nu
Dricker - Vatten
Kläder - Mjukisbyxa och linne
smink - gårdagens fest

Puss/ S.P

the cruze

Hejsan!

Ojojoj igår var det en partynatt må jag säga. Började lite enkelt med mig, Michael och en kille vi kallar Manchild, han ser ut som en man men är bara 90a.. yeye. Vi satt iaf och drack hemma hos oss och sen drog vi hem till Manchild och fortsatte, plus att vi lyssnade på grym musik jääkligt högt, och Manchild gjorde shuffle movesen.. Ni som inte vet vad shuffle är kan gå in på youtube och söka, det brukar jag göra i alla fall.

Sen så drog vi i alla fall ut till the cruze och dansade järnet och drack breezers.. eller jag drag breezer och de andra drack något annat, haha! Vi hade för övrigt jättekul och drog hem med en taxi och käkade nudlar. Att nudlar kan vara så jädrans gott när man är full, my favorite!
Nu är dte morgon och vi har käkat på donken eller som australienarna säger "makkies" grymt gott! Michael drog just till jobbet och jag ska nog försöka tvinga mig själv att springa idag, så länge det inte regnar vill säga.

Ha det fint Puss/ S.P

Spear fish

Hejsan!

Igår så var det en varm dag och det är varmare idag närmare stekhett! Sådär jobbigt varmt men jag borde inte klaga ändå.. jag är ju för fasen i Australien!
Igår så gick jag och Michael ner till havet och jag skulle testa spear fishing för första gången för ersom inte vet vad det är så kan jag förklara.

Spear fishing

Man går ner i havet och Michael hade en våtdress på sig med en kniv på sidan av benet så han kan skära av ficken som han fångar. Vi har såklart snorkel och sen ett spjut med en gummiöggla på som man kan skjuta iväg spjutet på fiskarna. JAG FICK EN FIRRE! hihi första gången och jag fick en det är jag rätt stolt över men Michael fick en också.

Sen när vi kom hem så hyrde NÖRD Michael streetfighter 4 och vi satt och spelade hela kvällen sen såg vi  en film o sen sov. Idag så har det varit ännu varmare men har inte gjort så mycket mer en att åka till ett litet centrum käkat smoothie och sen så umgåtts med Aron och en kille till.. nördade framför streetfighter och jag säger bara I KICK ASS! jag vann fleera gånger. Jajaj måste gå nu och vara social, hare fint!



Denna firre stabade jag med spjutet, man skulle tydligen akta sig för taggen på huvudet, ficken heter Leather jacket.




.. och denna stabade Michael, för fin för att stabas tycker jag då! menmen den heter Old wife fish.


Och jag tänkte visa er hur spjutet såg ut men nu så dampa datan så jag publicerar detta inlägg innan allt försvinner.

Puss/ S.P

RSS 2.0