Musica

Hejsan igen!

Varje gång jag hör den här låten så tänker jag på the cruze som är en club här och i huvudtaget på Australien.. man bli liksom taggad!



Videoblogg

Hellu!

Här får ni en videoblogg av mig! Ni får skratta eller gråta åt den jag bryr mig inte.. Det är i alla fall en hälsning hem till Sverige.. jag kommer ju hem ca nästa vecka. Sandra kan vara seriös på en video blogg också det lovar jag, jaja här får ni baybay!


Cpjobb

Hejsan!

Fejnt väder idag så idag ska jag ut och sola.. ska också ta och springa en runda så man blir lite fit! Oh yeah!

sen så tycker jag att med jbb är helt CP som inte hör av sig till mig om sommarshemat, jag måste ju veta om jag får något jobb till sommaren.. annars måste jag söka annat. Fan då säger jag bara.. nog för mig ska tralla ut nu!


Skit på er och ha en fin dag/ S.P

THAILAND ÄR ÖVERSKATTAT!

Hejsan!

Tänkte bara berätta vad jag tycker om THAILAND!
Visst Thailand är ett jättefint land men då menar jag för flera år sedan.. det kommer dit så sjukt mycket turister nu som förstör allting. Det kan kännas som man går i Sverige med varmt väder nu när det är så många svenska turister och till och med thailändarna kan ju fanimej prata svenska och jag vill inte ge mig på indierna som kryllar överallt med sina kostymshoppar.

Alla säger hur mycket de älskar Thailand, jovisst om du gillar mycket turister och förstört horställe. Sorry med det är så det är, jag har själv vart i Thailand 8 ggr men reser numera till öarna ex. Koh Tao som var mycket lugnare och finare.

Nästa gång jag åker så långt igen så får det nog bli Vietnam som skulle vara som Thailand fast en äldre Thailand innan alla turister kom och förstörde skiten.


Har inget emot Thailand men är bara besviken på hur det blev..


Cruzan igen då!

Hej!

Igår efter Michael hade jobbat så drog vi till Manchilds lya och började dricka me en massa vänner och allt slutade med att vi gick ut och mamma om du läser detta så lovar jag att jag bara köpte en drink för pengarna så jag slösade inte pengar! Men vi hade jättekul tills Michael blev utslängd.. som vanligt eller?
Men denna gång hade han tydligen inte gjort något. Han hade stått utanför toaletten och väntat på mig och hade fylle snubblat lite och då kom vaknten och sa, kom och gå på en promenad med mig. När jag kom ut från toan så sa en tjej att han blivit utslängd, KUL! verkligen.. att han alltid ska lyckas när man har det som roligast.
Sen drog vi i alla fall hem och käkade nudlar och nuggets, mums! end of that story!

Här får ni en bild från förra gången vi var ute, jag vet att jags er helt LOST ut men ändå, jag bjuder på mig själv, (att man aldrig kan se normal ut på bild)



Puss bye/  S.P

dessie tomic avstängda

Hejsan!

En av våra vandrande pinnar har dött idag. Jag begravde den och la blommor och gjorde ett kors där, jag vet att ni tycker att jag överdriver men jag älskade faktiskt Sticky! Sådeså!

Lite roligt att Dessie och Tomic har blivit avstängda pga allt de säger och att de brytit mot blogg lagen, HAHA! säger jag bara men jag undrar varför Kissies blogg inte är avstängd? Hon är ju fanimej värst av alla.
Jajja Dessie kommer väl tillbaka snart antar jag för jag tycker ju om hennes blogg.. men vill bara att de ska vara mer mänskliga alltså förstå att människor inte vill höra hur mycket hon älskar sig själv i varje inlägg. Annars är det en jätteskoj blogg!


SHOPPA LOSS GRAAATIS

Hejsan!

Nu är det så att jag tjänar ihop lite poäng för att sedan växla in dem till presentkort och mycket mer! Ville bara ge er ett tips så ni får samma möjlighet som mig! Allt är GRATIS och det är bara shoppa på! Klicka på denna ruta här så lovar jag er att ni komme rbli nöjda och glada när ni får hem en massa presentkort. Gör som jag!


PointShop.se



Philip Island

Hejsan!

Igår så drog jag och Michael till Philip Island och gjorde en massa skoj! Vi började dagen med att gå ner till havet där det fanns sälar och vackra berg ner till vattnet. Det fanns också ett blås hål där, så varje gång det fylldes med vatten så sprutade det ut vatten upp i luften, riktigt coolt. Sen efter det så drog vi till ett ställe där små fairy penguins gick upp från havet upp till land för att sova.. de var jättesöta när de vinglade fram där på stranden. Det var flera hundra av dem.  Dessvärre fick man inte ta bilder på dem för att de kan bli skrämda men jag hittade en bild på google om hur det såg ut.

En fin bild på Philip Island


Blåshålet på samma ställe, det är nu fyllt och ska precis spruta ut vatten, när det inte är
fullt så ser det ut som en grotta, riktigt häftigt!




Det blåste som sjutton och jag hade solen i ögonen därför ser jag så bekymmrad ut, hihi!



Min baby och jag poserar



Sen när mörklet la sig så skuttade små fairy penguins upp från havet
för att gå lägga sig i sina bon. Man kunde följa dom hela vägen till där de skulle sova
och vi var jättenära dom, hur söta som helst!




Sen när vi skulle hem så fick man se upp!


Japp det var det, nu har ni fått lite fina bilder om gårdagen! Jag rekomederar er om Philip Island för det är en fin ö och man kan göra så mycket. Vi hann inte med allt, vi ville spela Prate minigolf också men det får bli någon annan gång.

Puss/ S.P

vandrande pinnar rules

Hejsan bajshögar!

Nu ska jag gå och sova. Har precis bokat kursen till mig lillebror och pappa så vi kan börja övningköra, yey äntligen kommer man igång och de behöver jag verkligen.

Menmen måste börja plugga nu till körkortet också för jag är ju typ sämst på sånt

Jag har 3 vandrande pinnar här får ni en bild på en av dom söta, I love them!



puss bye / s.p

Dagens

Dagens frukost: flingor med mjölk och russin i.
Dagens händelse: Städat.
Dagens planer: Spela Worms och prata med mamma i headset.
Dagens vill ha: Stekväder igen!
Dagens saknad: Familj och vänner
Dagens drog: Worms
Dagens tråkigaste: Att jag ska vara så lat.
Dagens finaste: Mina vandrande pinnar.
Dagens önskan: Bli rik.
Dagens måste: Duscha, springa och fixa.
Dagens dricka: Mjölk, vatten, soda vatten.
Dagens köp: Ingenting.
Dagens mat: Macka med ost och gurka
Dagens sjuka: Att en person kan få mig att tänka på sånt hela tiden
Dagens kärlek: Till babyboo Michael
Dagens mående: Seeg
Du har på dig: Träningskläder efter spring rundan
Du längtar efter: Att spendera sommaren med älskling i Sverige
Dagens låt: Placebo-Blind
Dagens dusch: Hmm en choklad Mars typ
Dagens frisyr: uppslafsat hår i en knut
Dagens smink: Inget, ska använda ansiktsmask nu


Puss/ S.P

Akvarium i Melbourne

Hejsan puddingar!

Tänkte lägga in lite bilder från när jag var på ett akvarium i Melbourne city med Michael. Detta är lite av det vi såg där inne.. rinktigt coola djur fanns det for sure! Rekomenderar starkt denna plats. Synd bara att vi missade när de matade hajarna på bara sekunden.









sådär.. Puss bye/ S.P

arthurs seat

Hejsan!

I helgen så var vi på en förlovningsfest och sen drog vi ut på the cruze och partaya lite. Så det var nice! Just nu så är jag lite trött men ska tvinga mig själv ut och springa, man måste ju bli lite fit till sommaren i Sverige hihi. Ni får lite bilder ..


Vi var på Arthus seat och där fick vi se den här fina utsikten!




Yep och då sitter man här och chillar





..och min baby försökte vissla med löven, men han var inte duktig alls på det haha.





Detta är en smyg bild jag tog när vi var och vandrade i skogen hihi



Ska ut o springa nu, Peace out folks/ S.P

Jeds place

Hejsan!

just nu sa bloggar jag fran Jeds hus, de sitter och nordar och spelar nagat slags wiispel dar man ska doda varandra eller natt sant. Vi ska senare till affaren och fixa pengar pa mobilen. har nyss kakat sushi det var mumsfillibaba!

Har far ni en rolig video att titta pa! Fan den roligaste jag sett. Forlat med jag ar alltid sa skadeglad, haha!


\

BILDERNA ÄR HÄR!!

Hejsan!

Jag har äntigen bilderna på datorn och tänkte visa er 3 stycken. Första bilden kommer vara på när jag matar wallaby eller jag några stycken för de var riktigt hungriga, haha! SÅ SÖTA! Vi var på ett slags zoo så man kunde gå runt och se vilda wallabys och kängerur osv.. har den bästa bilden ever på en wombat som inte evrkar vara rädd att visa upp sig haha men den får ni imorgon eller så.



Nästa bild är på en jättesöt koala som sitter och käkar



Min älskling matar fågeln Emu och han var jätteskraj det kan jag lova, men det var jag med för fågeln pickade upp matten från handen jätte hastigt så jag hoppas vi har alla fingrar kvar efter den turen, hihi!



Sen så en bild på oss som vi tog vid ett annat tillfälle i en spegel, men den var ändå rätt cool.



Japp, det var det! Michael fyller år imorgon så då ska han firas han fyller 20 år! Ingen tonåring längre stackaren.. nu gäller det för honom att starta tjäna ihop vuxenpoäng, haha good luck! Jaja ska gå och mysa lite med honom nu innan vi ska se filmen "The invasion".

Peace out buddies/ S.P

Lista

Hejsan!

Idag har jag inte gjort så mkt, har vart ute och sprungit en runda bara. Väntar på att Michael kommer hem och då ska jag tvinga honom att dra till affären och köpa ansiktsmasker, godis och lite annat tjaffs.. hoppas jag lyckas för han började jbba 6 på morgonen och jadu jobbar ju typ i 12 h stackaren. Ja juste hoppas på att se en bra film ikväll också! och hämta kabeln till kameran så jag kan lägga upp lite bilder.

Här får ni en lista av moi (härmade Blonda bella men whatever):

Hur många gånger har du varit kär? 3 gånger

Favoritgodis: Choklad, Marabou!

Coolaste stad du har besökt: Finns så många.

Action eller Skräck? SKRÄCK! hatar Action..

Vill bli när du var liten: Austronaut

När fick du din första kyss: Jag var ca 6-7 år.. började tidigt med kyssar och pojkvänner.

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Osäker på allt och alla

Vad är du beroende av? Just nu spelet Worms. Allmänt typ inget.

Dagens roligaste händelse: Har inte hänt något direkt "roligt" just nu.. men en bit av dagen är kvar.

Dagens tråkigaste händelse: Fastnade vid datorn i några timmar.

Dagens humör: Normal, lite uttråkad.. och ser fram emot godis!

Vilka tv-program följer du? I AUS så följer jag "Skins" och "the double shot of love ikki twins".

Vad gillar du mest med dig själv? Att jag kan bli ruggigt taggad lätt och älskar spontana saker.

Vad gillar du minst? Att bli uttråkad eller inte få som jag vill.

Vad är det roligaste du vet? Att vara med vänner, pojkvän och SHOPPA!!

Har du något motto? The best thing u ever know is just to love and be loved in return.

Hemlig hobby? Gillar att gå eller springa i mörkret på natten helt själv.

Något vi inte vet om dig? Mamma och pappa är skilda men bor ca 100m från varandra.

Vad ångrar du? Att jag inte stod på mig mer i högstadiet. (men har väl lärt mig ngt av det ändå)

Vad önskar du? En resa till ett varmt land med pojkvän och vänner och ha the best time in my life!

Vad klarar du inte dig utan? Choklad, Pojkvän, vänner, familj, värme, SOL!

Vad gör du helst en vardag?  Shoppar och fikar.

Vad gör du helst en lördagskväll? Visst kan det vara mysigt med en tjejmiddag, men jag älskar fortfarande partylivet.

Vad har du mest av i din garderob? Tröjor, typ en miljon hah

Drömjobb? Biolog, dykare i barrierrevet.. eller ngt annat trevligt ställe.


Peace folks/S.P


memories and future

Hey yo all!

Jag saknar mina vänner.. har ju liksom gått över 2 månader nu och jag älskar ju självklart att vara här och jag har det hur bra som helst med Michael. Har ju till och med fått nya vänner här både tjejer och killar. Men det är ju faktiskt så att inget slår att vara med sina närmsta vänner och göra tokerier.

Sommaren kommer att rocka!! Tror fanimej att jag kommer ha den bästa sommaren i mitt liv i Sverige, ser fram emot det!

Jajja här har ni lite minnen av vänner och familj:


Nu ska jag spela worms och spöa Michael!!

Humör - Sarkastisk
Musik -  Linkin Park- From the inside
Ska göra - Ducha efter spring turen
Dricker - Vatten
Kläder - Michaels mjukisbyxor, en rosa tshirt från gina och en tröja över
smink - Ingenting

Peace fuckers/ S.P

test


Hur iQ befriad är du?

Har du...
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5

15 x 5 = 75%

Resultat:
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp


Är uttråkad och roar mig med detta

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
"Baby got kicked out come out"

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Dunno mayb jed for a drink not sure"

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

"How you feeling babe?"

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

"Hai do! Ha det så kul i down under ;D"

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"Hurry up im lonely"

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"call me ;) henry"

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
"hey hey u guys heading out tonite? Wat news?"

8. Vad vill du höra mest av allt?

"Ha det så kul :) puss"

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
"tell him to get fucked and hurry booked our taxi"

10. Din romantiska replik?
"who this cant talk"

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

"I will be home before twelve"

Boys will be boys huh?

Hejsan!

Igår så drog vi till the cruze som är en club i Mornington.. det var kul. Jag drack bara ett vinglas, en breezer lime och en bondy. Så jag höll mig riktigt stadig hela natten och dansade med tjejerna för fullt.

Men det tråkiga var att jag Michael var med i ett stort bråk och blev utkastad.. så jag var tvungen att gå men klockan var 2 på natten så det kanske var dags ändå. Bråket var över hela golvet typ och alla tjejer flydde iväg för att inte bli träffade av armar som flög omkring överallt. Menmen Michaels förklaring var att hans kompis var med i en fight och då måste han vara bakom ryggen på honom. Jaja killar killar..

Jag väntar på att några bilder från The cruze ska komma upp så ska jag lägga in dem så ni får se.


Peace out folks så länge/ S.P

Godmorgon

Hejsan!

Hoppas alla hade en bra valborg för jag firade ju som sagt inte valborg här i AUS. Men jag och Michael åkte och köpta thainudlar och thairis med beef och shrimps/prawns.. jag bara älskar den maten! De tröck ner allt i en box som var så jäkla kompakt att vi inte ens kunde äta allt,  men då får man njuta med att äta det imorgon också/ eller idag. Det är ju morgon nu och min stora bebis ligger och sover, klockan är snart 10 på morgonen. Han har jobbat många många timmar 2 dagar i rad nu och då blir man ju trött så jag låter han ligga och sova ett tag till innan jag börjar hoppa på honom hihi så elak jag är!

Idag är det lördag så får se vad för skoj som händer ikväll, måst eligga rätt så lågt med min budget eftersom jag har handlat lite för mycket kläder på sistonde. Typiskt mig, vet aldrig när det måste ta ett stopp.

Ni ska få en bild på när han ligger och sover här så söt:



Nej nu ska jag väcka honom lite sakta sådär, gosa lite för det är ju det bästa som finns!

Peace out buddies/ S.P

RSS 2.0