Molly the boxer

Hejsan, jag hade en jättekul kväll igåroch Azpet är grym på att DJa. Nus ka jag iväg och spela Boul med
Michael Tim och massa andra. Jag vet attd et är en gammelsport men jag tycker det är kul ändå! och jag och Michael vann ju förra gången (pga av mig) som alla säger, haha jag tror jag har en känsla för detta.
Bilden nedanför är på Molly och det är Jeds och Manchilds hund.. grumt söt boxer, hon fick valpar för ett år sedan och de sparade en valp som är typ as stor nu, den är korsad med en rotweiler.. och har ett jättestort huvud, men ni får en bild på den nästa gång för jag måste dra.. Puss hej!





Australia day!

Hejsan, mamma, pappa, brorsor och vänner!

Igår var det Australia day och det var som vanligt for Australienare "drick dig aspackad". Jag följde inte den traditionen så mycket. Jag drack bara några crusiers ( en slags cider) när vi var hos Wade och grillade kött och korv! Men jag hade en bra dag, det var varmt väder som alltid och alla var glada som djur. Jag kallar alla djur här nu för alla beter sig som djur (animals). Vi drog till ett ställe vi kallar the pillars och där kan man hoppa från klipporna.. Men det gäller att hoppa på rätt ställe för man ser att det är stora klippor i vattnet som många har hoppat på och brytit ett och annat ben. Läskigt!! Men jag älskar ju att hoppa från trampoliner så detta är ju ingen match, haha.



Vattnet var helt underbart ljusblått, och bilden under har vi Manchild som försöker göra någon slags volt ner från klipporna. Han är helt galen när han gör alla sina konster.. han gjorde ryggplask från ca 7 meter, haha. Vilken underhållning!


ps. Du ser dte mörka där nere, det är stora stenar som sticker upp. Finns mer på andra sidan där människor hoppar och det är ju livsfarligt.

jaja, hoppas alla mår bra! Pusshej!


Minigolf

hejsan!

Igar sa var jag pa en fest hos jacob, det var mer chill med biljard och sant men det var kul anda. Fast jag hade inte alls nagon lust att dricka sa jag tog bara en drink.
Jag kollade min mail idag och sag att jag fatt en intervjuv pa en fin restaurang pa dava. Sa ska kika in dit och hoppas pa att jag far jobb fasten jag inte haft ngt liknande forut. Haller tummarna.

Idag sa var jag manchild (zack) och Michael och spelade minigolf.. som vanligt var Michael valdigt moffsig for att han ar bra pa det, men de sista halen sa tog jag igen och det slutade lika mellan oss och manchild var strax efter.

Michael jobbar imorgon och i overmorgon pa tisdag ar det australia day och da e alla lediga fran jobbet och firar australienska dagen, far se vad den dagen kommer ge.

Maste ga sova nu, har haft sa svart att sova pa sistonde.. men maste forsoka.

Pusspuss!

Partner visa stress

Hej!

Jag vet att jag vart dalig pa skriva men jag  har inte haft min laptop i narheten, hah som att det skulle vara en ursakt Sandra. Franomed nu ska jag skriva minst 1 om dagen. Det finns ju faktiskt manniskor i Sverige som ar intresserade vad som hander har i Australien.

Jag har haft det ratt stressigt med Visumet nu som kostar 15000kr.. Men jag tror vi borjar fa ordning pa allt nu, jag behover brev frabn foraldrar och vanner som bevisar att jag och Michael har vart tillsamans. Jag behoverfylla i 3 formen i genomsnitt ca 50 sidor. Det ar sa sjukt mycket saker man maste gora for att fa detta partner visum. Men Michael ar ledig till helgen och da ska ska vi fylla i formerna och prita ut en massa bilder fran minnen tillsamans.

Idag ska jag till Mornington och soka jobb och kopa en battre parm, eftersom parmen jag har ar for liten.. och vi har ju typ en miljon med bevis.

Tyvarr har jag inga bilder att visa denna gang, det far blir nasta gang. Puss hej!

koala

Hejsan allihopa, var ett tag sedan!

Jag har sokt till ett jobb i Mornington, det ar en second hand shop med designer klader. Jag vaet annu inte om jag fatt jobbet pga att hon maste betala for mig om jag inte ar australienare, men har inte riktigt forstatt det har och vill heller inte ga in pa det mer.. jag berattar bara om jag fat jobbe eller ej senare.


Kolla vad jag sag i tradet nar vi var och campade, en lite sot koala.
Ska forsoka skriva mer ofta en vad jag gor men internet ar sa slott har,
att ladda ner en bild tar ju typ 1 ar.

jajja pusshej!


Vi har fiskat bläckfisk!!

Hejsan!

Jag har fiskat bläckfisk för första gången och fick en rackare och Michael fick en också. Vi bara bestä'mde oss efter vi hade campat att vi skulle bli fiskare, så vi åkte till fiskebutiken och jag köpte ett rosa fiskespö och gav oss ut på piren. Så grymt trevligt folk man träffar där, det vasr en kille som bjöd oss på jättegott karamelkaffe och han fångade 10 bläckfiskar.
De ser ut som aliens med stora ögon. man lagar Calamari av bläckfisken och det är jättegott.. vi lagade det direkt när vi kom hem.


jag lever

Hejsan!

Jag har vart och campat borta i elidon dar den stora branden var i australien forra aret. Har haft jattekul och firade tilloch med nyar har.. men de later inte manniskor ha fyverkeri har och det suger ju.. for det ar ju grejjen med nyar!  Men jag fick iaf min nyarspuss, ha.

Annars pa campingen har vi grillat, fiskat och inte fatt ngt, akt med en strom med flytleksaker i 4 timmar, haha.

Min laddare till datorn har pajjat igen sa jag ska ivag och kopa en imorgon sa jag kan lagga in bilder. Forresten sa kopte jag ett fiskespo idag som var helt rosa, hihi. jag har vart och fiskat blackfisk men inte fangat nagot annu men det kommer handa kan jag lova.. fiskade bara i typ 30 min anda.

Hors imorrn, puss!


RSS 2.0