what happening huuuh

Hejsan!

Tänkte först och främst berätta vad som hände i helgen. Jag och Michael var och träffade Brian som vi träffade i Thailand. Han bodde inne i city och där var vi och kollade på footie.. en sport som jag aldrig sett förr.. de heter football men det är inte fotboll.. yeye googla på det vettja! Men det var faktiskt riktigt trevligt och vi drack och hade skoj.

När matchen var slut så drog vi till en club men det var mer som ett backpackingställe med bara backpackers och sen var det ju kareoke där också men det vågade jag mig aldrig på. Förlåt att jag säger detta men vi såg en tjej som såg ut som en riktig tönt och då menar jag en megatönt.. och hon flörtade med en 70årig kines, det var rätt äckligt att se, bara för att hon inte får uppmärksamhet så går hon till en 70 årig kines, vet inte vad jag ska säga.. usch! Ville bara ta henne ifrån honom.
Men jajja! Vi var fulla och glada och det slutade med donken och sen drog vi hem och sov hos Brian.
(PS Brian har en konstig katt som typ lådsas kissar överallt, han ställer sig som att han ska kissa men han ser bara drogad ut och så kissar han inte, sen så är katten riktigt fet!) haha!

Idag tisdag så köpte jag nya springarskor så nu har jag kommit igång igen med att springa.. skönt säger jag bara! och sen så säger jag SYND för jag fick skavsår.. typiskt, jaja men det går nog bort ska vi se.

Pusselurran/ S.P

Vill ni ha presentkort mm utan kostnad?



Hejsan!
Vill ni ha kläder och presentkort utan att behöva betala ett öre, gör som jag:
Tänkte ge er ett tips av att bli medlem på denna sida så kan ni tjäna ihop poäng och växla in era poäng och köpa presentkort helt GRATIS! :) Klicka bara på rutan eller länken nedanför.






http://www.freestreet.se/?r=6259

Dagens Heting geting

Här får ni dagens heting geting! Jamie Bell som är med i filmerna billy Elliot, Jumper och flera. Riktigt söt skulle jag säga, min smak for sure.. men kanske inte eran? Han får bli dagens iaf, det är ju jag som bestämmer!



Puss/ S.P

Fredag

Hejsan!

Idag är det Fredag så undra vad som händer ikväll, Michael jobbar till 21.00 idag så får se hur allt blir.
Annars så har jag vaknat upp och ätit flingor med mjölk, russin och banan och sen så har jag lagt mig ute och solat lite smått,, vill ju inte bli bränd igen, haha! och sen har jag nördat framför datan och jaa planerat en del.

Imorgon lördag så ska vi träffa Brian, det är en kompis från Canada som bor i Melbourne som vi lärde känna när vi var i Thailand. Han var gitarist och brukade spela på stranden och ibland på balkongen, han är helgrym! Så det ska bli jättekul att träffa honom. Vi ska till någon slags footie game som det kallas, det är typ som amerikansk fotboll men utan skydd om jag fått till det rätt.. så då ska vi se dom spela och sen blir det väl festhäst antar jag.. det tror jag iaf för Michael och jag är inte sådana som bangar, haha! Vi ska sova över där också.

Här får ni en bild på Brian från Thailand när han spelade på balkongen och vi satt och drack öl och tittade på solnegången.




Nej nu får det fanimej hända något, jag drar ut med hunden nu så jag får en motionspromenad idag också. Ha det så bra allihopa!

Puss/ S.P

pissapa

hej!

Idag har jag vart på bio och vi såg Friday 13th. Helt okej men en typiskt vanlig Friday 13th film, alla är ju samma. Här i Australien så märkte jag att de har ju typ 100ggr mysigare stolar och större. Vi låg ju princip över aölla stolarna (det var ty bara 5 pers där). Sen drog vi hem och då drog Michael till sin kompis Jed mfl, hade ingen lust att hänga med så jag slappar här hos honom istället.. tror jag ska äta upp all choklad också bara för att taskig retas! hihi thats me!

Har för övrigt vart lite irriterad idag på allt o alla och det blir inte bättre en sekund, men det går väl över efter en god natt sömn! .. förhoppningsvis, Michael kommer säkert hem och stör mig när jag sover eller ngt.

I helgen så ska vi hälsa på vår polare från Canada som vi träffade i Koh tao Thailand och ska gå på footie så vi ska sova över där hos honom och parta också vill säga, kommer bli as great och vi får till och med ett eget rum att sova i. Kommer bli kul att träffa Brian igen.

Ska sova nu, gnatt

Puss/ S.P

Mornington

Hejsan!

Har inte skrivit på några dagar nu pga av att jag varit sjuk, eller jaa påbörjan på att bli sjuk igen (som vanligt). Men jag mår bättre nu så då kan jag skriva lite. Eftersom jag vart sjuk så har jag inte kunnat göra så mycket. Jag var på stranden med Michael och hans kompisar en dag då det var stekhett ute. Sen har vi tittat på en hel del filmer.. jag älskar ju filmer så jag har ju haft det rätt bra ändå!

Imorgon är Michael ledig så då ska vi hitta på ngt. Här får ni en bild från en strand i Morningon där vi bor. Mysigt va?!



Puss/ S.P

shopping, akvarium

Hejsan!

Igar var det en lang dag,forst sa akte vi till akvarium och sag pa pinguiner, hajar och en massa and fiskar och alar. Efter det sa gick vi en snabbis till deras casino och sen drog vi vidare och shoppade! Jag handlade 2 stycken kjolar 2 st klanningar och ett par coola leggins med knappar langst ner. Men Michael holl ju som vanligt pa att do i affaren och ville inte alls shoppa mer som typ alla killar ar, sa vi akte hem efter nagra timmar nar jag tvingat honom sa lange jag kunde att vara kvar.. borde jag kanna mig taskig? naa tror inte det.
Sen pa kvallen drog vi till Jeds och umgicks.

Nu ar det fredag och det ar steksol och jag har brant mig, tankte vila lite just nu for jag kanner mig helt dod, en film kanske.. far se.

Puss S.P

Todeloo

Hejsan!

Just nu sitter jag i Michaels rum och tittar på honom när han sover.. eller hans så kallade "powernap", så jäkla söt!

Idag var vi uppe på ett berg där man kunde se värsta utsikten och gå igenom en park, det var jättemysigt tills vi hade gått så långt in i skogen och jag blev atakerad av stora insekter. Förrsten så har de stora myror och jag som hatar myror får ju panik när jag ser dem. Har bilder från det också, imorgon åker vi till akvariumet i city för då kan vi käka och shoppa också och  ha en heldag i Melbourne city det blir mysigt. Tar med mig kameran förstås och bilderna läggs in så småningom.

Här får ni en bild på min oskyldige sötnos när han sover (han kommer döda mig när han ser bilden men jag bryr mig inte) hihi!



Puss/ S.P

äckelspindel i sovrummet

Hejsan!

Ni måste ju få veta vad som hände igår natt när jag skulle gå och lägga mig.. vi släcker lampan och förbereder för att sova. Då ser jag något i taket och frågar Michael,
- vad är det där i taket? är det en spidel?
Han säger - jaa det är inte omöjligt.
Han hoppar upp från sängen och tänder lampan, tror ni inte att det är en asstor äcklig spindel i taket rakt ovanför mig.. jag får ju panik och springer ut från rummet.
Den spindeln var nämligen giftig, den heter "white tail spider". Så det är ju klart att man var rädd! den var ju liksom asstor! hur kom den in? usch! Vad skulle ni göra om ni såg en sådan i rummet när ni skulle sova?

Här får ni en bild på äckelspindeln:


WHITE TAIL SPIDER



Puss/ S.P

Gnatt

Hejsan!

Nu ska jag och min älskling sova, eller vi ska se 28 veckor senare som är min favorit zombie film! Jag rekomenderar den till alla som vill se en känslosam och riktigt bra zombie film, älskar soundtracket i filmen också.

Imorgon så ska vi till ett akvarium och se på lite firrar och sånt, kommer bli jättekul! Vi ska ta bilder också som jag kan lägga in i bloggen sen. Vi fixar bilderna till datan imorgon förhoppningsvis, vi måste hämta en sladd för att det ska funka.

Gnatt puss/ S.P

Heting geting

Tänkte lägga upp dagens heting geting, Wentwoth Miller blir dagens.. I love him i Prison break.



Puss/ S.P

Sakna

Hejhoj!

de två senaste dagarna har det inte hänt så mycket och vi kämpar fortfarande med att få in bilderna på datan. Är rätt trött idag på grund av att vissa dagar så kan man inte sova bredvid Michael för han snor täcket 100 gånger om natten, han pratar i sömnen (och då menar jag inte bara några få ord, utan han pratar mycket allså meningar och jag svarar typ gå lägg dig eller något). Det är ju såå svårt att spova när han håller på sådär och sen vaknar han upp och är jättepigg och har sovit asbra medans jag ligger halvt död fortfarande. Sen har jag haft en hel del drömmar och det är pga av mig REM- sömn, jag hamnar inte i djup sömn, min hjärna är fortfarande aktiv när jag sover och det är då man drömmer.

Det värsta är att hur mycket jag än tycker om att vara här så börjar jag sakna mina vänner och familj hemma i Sverige. Känns rätt så jobbigt men jag antar att det kommer gå i perioder. Jag har ju inte ens vart här länge ännu, men jag tror att det beror på att jag är van att umgås med mina vänner varje dag 24-7. Jag saknar svenskan och kunna prata med vännerna om allt och bara sitta i soffan hemma hos Madelene och äta godis och titta på CSI eller något liknande. Men jag är stark det vet jag och jag vill fortfarande inte lämna detta, för jag älskar ju att vara med honom! och just nu väljer jag att vara hos honom, för jag kommer ju ändå hem i slutet av maj och då får jag träffa alla igen. Det kommer nog bara vara jobbigt i början, sen går det över.. kommer nog bli lättare.

MONGOVÄNNER!



Puss/ S.P


Aussi aussi aussi oi oi oi

Hejsvej!

Nu är det ju så att vi är ju helt sämst på lägga in bilderna, det funkar ju liksom inte! Men ska försöka ordna det på annat sett, oroa er inte ni ska få se bilderna. Det kan jag lova.

Igår så vart det utgång. Först middag med deras familj och Matts familj och sen efter det åkte vi och handlade dricka. Jag körte hårt och valde 4 stycken Crusier Lime 7.0 or.. Vi satt och drack här hemma hos Michael med han och hans 2 kompisar. Vi hade det jättebra och lyssnade på musik, sen när vi vart redigt fulla så hämtade Jess oss och körde oss till Klubben. Jag umgicks mest med Michaels syrra Kayleigh och hennes tjejpolare när vi var där och vi hade det superskoj! Sen så åkte vi hem och sov, att man kan bli så trött när man dricker alltså, sjukt! Man behöver inte ens dricka mkt för att man ska kunna somna, jag kan ju liksom somna innan jag ens falligt till sängen, haha!

Här ska ni få en bild från webcamen på mig och min älskling, kanske inte så fin på mig men snyggare på Michael. VI ÄR HELT LOST!



Ni ser ju själva att vi är ju inte så berädda när vi tar bilden, han kollar neråt och jag har en vilsen min som vanligt. Haha, nästa gång får vi ju försöka se lite lyckligare ut. Togs bara 2 bilder den kvällen. Men vi hade iaf kul och det är ju dte som räknas. Eller hur?! :D

Puss/ S.P


Vädret här

Hejsan!

Nu är det morgon i Australien och jag ska ut och gå med Toby ( hunden), medans Michael går och gymmar. Ikväll ska vi äta med Michaels familj och Matts familj, sen efter det blir det nog utgång om det inte allt är för dåligt väder.

Igår var det stekande sol och idag är det regnstorm, konstigt väder här i Melbourne, haha!


Här är en bild från Paris med  mig och några sötnosar, har inget med texten att göra men efter som jag inte har ngn annan bild nu så får ni nöjja er  med gamla bilder.




Puss/ S.P

Dagens heting geting

Hejsan! Tänkte bara visa er dagens heting geting! (jag kommer ge er en ny nästan varje dag, kommer också vara tjejer).







Puss/S.P

Australien

Hejsan!

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, men det har vart beroende på att jag haft en del att göra här i Australien.

Just nu så är Michael på jobbet och slutar 21.00, klockan är 19.20 just nu så det är ett litet tag kvar tills han kommer hem. Idag har det var riktigt het sol och jag låg på baksidan och solade och är helt röd just nu, solen är så stark! Sen efter det så såg jag älskade filmen walk the line, i love it! Sen efter det var jag ute med hunden på promenad. Har inte hänt mer en det idag.. rätt lugnt.

Jag kan berätta lite vad jag annars gjort, Michael tog mig till ett ställe där man kunde se kängerur, koalor, dingos, emu osv. (Michael var rädd för emusarna, det är en stor fågel ni som inte vet) vi matade alla djuren och emusen bet mig!

Sen så förra helgen vart jag riktigt full, men jag hade kontroll men jaa jag vet inte.. tillräckligt full att jag däckar direkt när jag kommer hem iaf. Men det var jättekul ska jag säga!

Sen har jag vart på grillkväll hos Michaels syrras pojkvän Matt, där satt vi och drack och hade det bra. Jag vann över en tjej på fotbollspel (jag har aldrig förlorat) hihi!

Sen så har vi vart på några olika stränder, Michael har försökt stabat fick och jag legat på stranden och tycker att det är väldigt onödigt att döda fisk på de viset, menmen han säger att det är hans hobby.

Jag har bilder på kameran från när vi kollade på djur men jag vet inte vart kabeln är, så jag väntar tills Michael kommer hem och kan visa mig hur man gör.. mhmm tekniska Sandra haha! Så ni får bilder lite senare.. men dte blir ju inte så sent för er eftersom tidsskillnaden är fruktansvärd. Tänk er svensk tid och sen 10 h frammåt.

Men jag måste gå nu ska ta något och äta och sen slappa lite vid teven.

Puss/ S.P

Kärlek för karuseller

Hejsan!

I april så får gröna lund en ny karusell, som är en berg och dalbana. Den är längre och högre en någon annan. Så det blir ju lätt att prova på den i sommar, den har premiär i April, då är jag fortfarande kvar i Australien men jag kommer hem i slutet av maj och då måste man ju lätt testa på den. Jag älskar karuseller, men jag skulle vilja att gröna lund har lite fler "äventyrs karuseller" som Lisebergs kollorado, det är min stora favorit! och sen spökhusen är ju rätt äckliga.. och jag som har panik för spöken måste ha någon väldigt nära när jag går. (jaa jag är en stor karusellälskare, springer gärna omkring med småungar och trängs för den bästa platsen i karusellen, haha!)


Karusellen heter Insane


Fakta Insane
Attraktionstyp: Berg- och dalbana G-kraft: Ca 3,5 G Hastighet: 60 km/h Åktid: 75 sekunder Längdgräns: 140 cm Banans längd: 250 m Banans högsta punkt: 35,5 m Kapacitet per åktur: 8 personer/vagn Kapacitet per timme: ca 800 personer Investering: 50 miljoner kr Antal ton stål: Ca 300 Antal bultar i banan: Ca 2400 Illustration: Mikael Eriksson, Rithuset Tillverkare: Intamin, en av världens främsta berg- och dalbanetillverkare. Har även byggt Fritt Fall och Fritt Fall Tilt. Konstruktör: Werner Stengel, mannen som har konstruerat fler än 500 berg- och dalbanor. Drivsystem: Hydrauliskt Bantyp: Zac-Spin, en berg- och dalbana där sätena är placerade på sidan av rälsen och roterar kring sin egen axel beroende på belastning. Design/tematisering: Gröna Lunds attraktionsgrupp tillsammans med Nick Farmer från Farmer Attraction development som har designat flera attraktioner i Europa. Placering på Gröna Lund: Mellan Kärlekstunneln och Radiobilarna nere vid vattnet. På Vikingens och Lilla Vikingens gamla plats.



Puss/ S.P

triss i favoriter

Eeey!

Här får ni en bild på mina 3 favoritgrabbar hemma i Sverige. Tokungar!




Puss/ S.P

3 Mars 2009

Hejsan!

Vaknade precis och har ätit en äggmacka utan kaviar för de har inte kvaiar på tub här, men det får duga ändå. Jag vaknade upp av att blåste jättemycket här, Michael hade fått ett sms från polisen om en varning för brans typ. Jag sitter här själv just nu i huset med hunden Toby, pratar lite på msn med brorsan och några vänner.



Puss/ S.P

Natti

Hejsan!

Nu ska jag sova, Michael jobbar tidigt imorgon. Skriver mer imorgon och ger bilder.

Gnatt puss/ S.P

Charader

Hejsan! Ni ska få ett liten video från charader på suprisemiddagen. Rätt kort video men rolig. Kolla minerna när Eve gissar rätt (Ronny och Ragge). Vi är ju bara bäst! Ni får fler bilder sen..




Puss/ S.P

Spindel

Heysan!

Nu är klockan 14.20 här i Australien och Michael jobbar till 21.00. Imorgon ska han upp 5 på morgonen så han kommer nog vara rätt trött när han kommer hem. Vad ska jag göra idag då?
Jag ska nog städa Michaels rum lite, sen ska jag duscha också. Sen kanske det blir en promenad med hans hund Toby. Får se vad som händer.
Jag satt och pratade med Michaels pappa igår och han sa att jag skulle se upp för en spindel med ett rött sträck på ryggen, den spindeln är liten, men farlig. Han sa att han hittat några i garaget förut men aldrig i huset. Den heter Red-back spider.





Så då får man se upp för den spindels alltså.
Ska ge er bilder om min suprisemiddag som Madde anordnade, älskar henne såå mycket! Roliga videos är med också, sen ska jag försöka tvinga Michael att vara med på kort på min webcam. Har en sämst webcam men bättre än ingenting liksom. hans kamera avr sönder så får se hur vi ordnar detta nu.

Puss/ S.P

RSS 2.0