Framme!

Hejsan!

Nu är jag framme i Australien! Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men jag lovar att bli bättre. Hela resan gick jättebra och jag är fortfarande trött efter att åkt 24 timmar på planet, kunde inte sova något alls. Men nu är jag iaf hos min sötråtta Michael och det känns jättebra att vara här, äntligen!

Här är en bild på mig och Evelina när vi var på stinsen och shoppade! (Ni får mer fotton av mig härifrån så fort som möjligt)




Puss/ S.P

WTF?!

Hejsan!

Jag åker imorgon till min älskling! Jag är nervös och har så mycket att göra känner jag bara.


Eve och jag hade lite tråkigt igår och sminkade os och fulade oss såhär, haha WTF!?




Puss/ SP

Australien here I come!

Hey!

Nu är det helt säkert! Jag åker på onsdag till Australien. Jag har pratat med doktorn om mina sista tester och är helt frisk, fan va glad jag är just nu. Nu ska jag bara försöka packa med mig allt som ska med!



Här får ni en bild när jag egofotar lite!




Puss/ S.P

Snöodjur

hejsan!

Såhär såg det ut igår när vi lekte i snön som barnungar med Svante 4 år, haha!





Tvätt

Hejsan!

Klockan är ett och här är ekot, tidigare idag..
Nej va tråkigt.
Idag ska jag se film hos en vän och sen ska jag fortsätta stryka, packa och tvätta kläder, gud så kul!




SNOW

Hejsan!

Förlåt för min uppdatering men har haft en del att göra nu, mycket packa och hinna va med vänner för jag åker ju snart fellows! Jag Isabelle och Svante lekte i snön idag och här får ni en bild ifrån det, ser ut som jag har roligare en de andra ja vet! Men det var faktiskt riktigt skoj!



   



Gnatt puss/ S.P

snö

Hejsan och godmorgon!

Sitter och pratar med Michael lite just nu och gör lite planer om när jag kommer dit. Jag kommer komma dit klockan 3 på natten och han ska hämta mig på flygplatsen och kommer se mig helt död efter resan, haha.
Nu ska jag ut och åka i backen med Isabelle och hennes lillebror som är 4 år, det kommer bli kul.


Här får ni en bild på Isabelle och mig!



Puss/S.P

Melodifestivalmys!

Hejsan!

Nu har jag haft några kompisar över hit och tittat på melodifestivalen, myst och ätit glass! Klockan är 1 på natten nu och jag ska gå och sova. Här får ni två bilder:


Min favorit Niklas och jag ger grymma poser!




..och här är en egobild på mig från kvällen och mammas gamla dator i bakgrunden, haha!




Gnatt, sweet dreams/ S.P

Puss

Hejsan!

Jag har vart och handlat ett linne och ett par solglasögon. Nu ska vi ha tjejkväll och kan inte riktigt prata för min kompis ska testa sminka mina ögon med mineral ögonskugga.. men jag lägger in bilder och så senare. Ska se melodifestivalen med alla brudarna också!



Puss/ S.P

shoppa liiiite

Godmorgon!

..för min del i alla fall.
Ska börja göra mig i ordning nu och sen gå och shoppa lite.. har inte så mycket pengar att spendera just nu innan jag åker. Men vissa saker behöver jag köpa när jag åker så vi får se vad man kan hitta. Ska ringa min vän Evelina nu och se om hon vaknat.. jaa vi är värsta sömntutorna på helgerna, men så ska det vara.






Puss/ S.P

ME AND MY BROWN SUGAR!

Hejsan!

Nu har filmen tagit slut och det är dags att gå till kojs.

Här får ni en bild från förra året på mig och min Martina! Jag gör ju en riktigt cool gammal pose också, like it! HAHA




Gnatt puss/ S.P

Filmmys med mamma

Hejsan!

Så sjukt gottesugen man är hela tiden, nu har jag ätit fyra och jag skojjar inte fyra stycken mumsmums och inte nog med det.. senare på kvällen började jag käka socerkakssmet. Vissa tror säkert att jag är heltokig.. men själva smeten är ju faktiskt godare en själva sockerkakan, tycker jag i alla fall.

Idag blir det att vara hemma med mamma och kolla på "när lammen tystnar", alla säger att den är så jätteläskig men det tycker inte jag, inte alls. Den nyare är mycket bättre, Hanibal rising när man får se hela början och får mer föklaringar till varför han blev som han blev på Lammen tystnar. Vad tycker ni om filmen?






Puss/ S.P




TRUE






"The greatest thing you ever learn is
just to love, and be loved in return!








Goodlooking fish?

Good dag, mums!

Haha ska jag börja med och säga för jag såg denna bild på Mattias Ahl när kompisarna klipper honom i somras. Vad tycker ni? Snygg fisk?




Puss/ S.P

WTF WITH THE OTHER PIC?!

Hejsan!

Kom nyss hem från doktorn och det gick bra, fick ta nya tester och de berättar om jag fortfarande är sjuk på tisdag. Snacka om att allt tar sådan tid. Jag blir ju liksom aldrig frisk! Solen är uppe nu, riktigt fint väder, I love it!

Här får ni några bilder:





WTF!? Vad hände sen liksom, klart det ska spåra ut när man
tar massa fotton med vänner, detta kallar jag som ett
spårat fotto. HAHA!





Puss/ S.P

yey

Godmorgon!

Nu ska jag iväg till doktorn och berättar hur allt gick senare. Hoppas jag är frisk så jag kan åka nästa vecka!!
Orkar inte vara sjuk längre, jag vill bara bort nu till Australien, känns som allt kommer bli mycket bättre där. Försöker aldda upp en bild men min data är dum i huvudet, så jag fixar det när jag kommer hem. Måste gå nu


Puss på alla/ S.P

BIKINI AND PINK

Hello cuties!

Nu är jag hemma och trött som fasen, så det ska bli skönt att gå lägga sig efter detta inlägg. Ska till doktorn imorgon, har fått tid, ska förhoppningsvis göra de sista testerna innan jag kan åka. De ska besluta om jag ska få mer medicin och sen ska jag äta en sked vinäger varje dag väldigt många dagar, det hjälper mig bygga upp ett imunförsvar.

Nu när jag ska till Australian så behövs ju en ny bikini, jag har bara en svart tråkig hemma som jag använder och resten är bara fr tråkiga att använda. Så det behövs en ny for sure! Vill ha några ljusa bikinisar så man kan se hur brun jag är eller haha blir kan man säga.


Det finns ju inte så mycket att välja på just nu när vår kollektionen precis kom, men jag hittade
de två första bilderna med snygga bikinis från HM, riktigt söta faktiskt!
De andra fyra jag hittade var från top shop, tyckte de såg riktigt härliga ut
så jag hoppas på att de skulle sitta snyggt också! De från Topshop kostar ca 250kr
och HM har billigare.






Nighty hoes/ S.P

Run like a bitch


Hejs!

Jag har precis vart hos pappa och sen så var jag ute och sprang lite, men det gick ju bra?? :S Jag sprang hem till Madde och Tony och satt och åt godis, great Sandra såå great! Tror jag fanimej att jag springer hem nu så det "känns" bättre och det "känns" som att jag fölorat ala kalorier från godiset, haha (Det ät typ 200 meter till mig from Madde). Ska gå nu här får ni en misslyckad bild från en fest!




(bilden borttagen)


Puss/ S.P

MY LOVE FOREVER AND EVER!

Hejsan!

Nu är jag hemma från jobbet, det varjättekul att ta hand om småungar men det är riktigt tröttsamt! Imorgon ska jag till doctorn och ta nya tester igen whoohoo... eller inte. Hoppas jag mår bättre nu iaf, har ju ätit klart medicinen i alla fall. Lägger in en snabb bild och sen går jag och vilar lite så jag är hurtig på att skriva igen.


En gammal bild på min gullunge och jag inne vid stationen på
centralen. Vi är tokungar vi, haha (Madelene och jag)
I LOVE YOU HONEY!




Pussypussy/ S.P

Trött

Hejsan!

Gud va trött jag är idag :( Orkar knappt ha ögonen öppna. Ska jobba på dagis idag med småknattar, kommer ändå bli skoj. Men ska hoppa in i duschen nu så jag vaknar till. Jag skcikar ett nytt inlägg när jag kommer hem! Ha en trevlig dag allihopa!




Puss/ S.P

Sleepytime

Hey!

Nu ska jag gå och sova, ska jobba imorgon 8-16 så kommer inte kunna blogga den tiden. Ska jobba på dagis! Jag älskar dagis, det är så kul. Nu är det sleepytime. Här får ni en bild på mina fina grabbar, Andreas och Dennis från förra året i Thailand!





Gnatt Puss/ S.P

MÅL

Hejsan!

Jag har kännt mig så tom förut.. det kändes som att bara dagarna gick och gick och man gjorde aldrig någonting speciellt och hade ingenting att se fram emot, eller joo det var ju typ att se fram emot nästa helgs party, men det ska man väl ändå inte se i fram emot såå mycket. Ända sen jag fick Michael så känns det som att en bit som fattats sitter på plats och nu känns allt kul och jag skaffar mål i livet. Känner mig så mycket lyckligare nu när jag går upp på morgonen och jag ser fram emot saker. Längtar efter honom jättemycket men jag kommer dit nästa vecka om jag är hel frisk, allt beror på vad doktorn säger imorgon, ska jobba imorgon också förresten.
Mina mål:

  • Jag vill jobba inom biologi.
  • Jag vill resa mycket (Runt i Afrika och Asien).
  • Jag vill vara voluntär.
  • Jag vill flytta ut, helst inte i Sverige.
  • Se saker, uppleva och dyka.
  • Dyka i the great barrier reef
  • och mycket mer!



Puss/ S.P

YOU JUST HAVE TO LOVE IT

Hey hoes!

Tänkte berätta för er vad jag tycker om Ben and Jerry glassen. Jag skulle inte klassa det som glass men heller inte som en godis.. den har något eget, liksom som en egen kategori. För att om man säger glass så kan den ju vara äcklig också och det är samma med godis. Men Ben and Jerrys har något speciellt och man bara måste ha den i frysen. I love it!
Min favorit är i alla fall "Chocolate fudge Brownie" så attans god.. men det är alla glassarna, har ännu inte testat på alla men några stycken i alla fall. Jag är mest för choklad men de andra är goda också. Priset är rätt dyrt och går på ca 55 kronor men det är såå värt det kan jag lova.
Gosh vilken reklam jag ger ut :O




ONE NIGHT IN PARIS BABY!

Hejsan!

Jag tänkte berätta lite till er om en resa som jag och några kompisar hade till Paris, året var 2006 tror jag, är inte helt säker. Riktigt kul var det i alla fall! Skulle lätt kunna göra om en sådan resa med vännerna igen.


Vi festade och var galna. Här har ni en bild när vi är påväg hem eller ifrån krogen.. kommer inte riktigt ihåg.





Här hade vi nästan hela vår crew påväg in i planet från Sverige till Paris baby!




På första bilden här står vi vid eifel tornet, vi fann några tyskar också med snygga kläder som vi fotades med bara för kul! Vi förstod inte varann så mycket men whatever, haha. På andra bilden står jag och Daniella och gör L-tecknet framför någon slags kyrka eller hus.. dont remember. Kul var det i alla fall!


        



Det var fanimej en av de bästa resorna jag gjort iaf.. resan varade inte så länge men vi fick göra så mycket, se så mycket och det viktigaste umgås och ha jävligt kul tillsamans.. Man kan hinna mycket om man bara vill. Undra när nästa kompisresa blir? Nu har jag ju Australien nästa vecka sen Sverige 3 månader.. någon festival kanske peace and love, har inte bestämt mig ännu. Sen London kanske.. Sen blir det vinter igen och då får vi se vad som händer, ska nog välja något än Thailand nästa vinter eftersom jag vart där 7 gånger nu. Kanske borde utnyttja hela mitt visum medans jag har det.. så 3 månader i Sverige och sen är det bara utomlands som gäller. Jag vill åka till Ayia Napa eller Alanya eller liknandei sommar men kommer nog bli Gotland, Öland eller festival.. något liknande.

Puss/ S.P

Aussi

Hejsan!

och godmorgon, sitter just nu och pratar med Michael över datan i mic. Jag ska ta något och äta och sen ut och springa. Kom ju på att det är ju nästa vecka jag åker till Australien! Jag längtar så! Hoppas jag bara hinner bli frisk innan jag åker.




Puss/ S.P

I LOVE SCRUBS!

Hejsan!

Jag bara älskar scrubs, det måste vara en av de bästa serierna jag sett i hela världen. Jag sitter och skrattar helt för mig själv i mitt eget hem när jag kollar på olika klipp. Det är ju såå min humor.


Skönaste ever






The guys secret, for sure. Slutet är bäst!






Jiggly-ball




Nu har ni lite att skratta och titta på själv så går jag och lägger mig nu!
PUSS/ S.P

Old pic

Hejsan!

Jag hittade en gammal bild på mig och Eve när vi är påväg till en Halloween fest i Södertälje. Jag fick många olika åsikter om vad jag var för något den kvällen till exempel, Militär, Katt, Wrestler osv.. Men det var riktigt skoj kommer jag ihåg! En kväll att minnas. Alla mina gamla bilder försvann från den andra datorn för att den pajjade och var tvugna att formatera om, riktigt tråkigt.


Nördigt att hålla på med mobilen på ett kort, jag vet!
 Ser mer eller mindre ut som en fjortis på bilden också..
menmen unga tider
.

borttagen bild


Puss/ S.P

WIPEOUT COMES TO SWEDEN

Hejsan!

Fanimej vad kul det skulle vara att va med i Wipeout i Sverige! Programet har premiär den 8 Mars, jag kommer vara i Australien då men jag får väll använda underbara youtube för det istället.
Vi härmar bara mer och mer japan med allas derad galna spel först hål i väggen och nu wipeout sen kommer det säkert fortsätta men gud va kul ändå.. om någon skulle fråga mig så skulle det vara ett sådant program jag kan skämma ut mig i!


Fast jag tycker dock lite synd om tjejen i bruden som hon försöker, haha
OBS Detta klipp är inte från Sverige bara ett förslag





Puss/ S.P

Förlåt för dålig uppdatering idag!

Hejsan!

Förlåt att jag inte uppdaterat bloggen så mycket men har haft en del att göra idag. Först till doktorn och sen umgåtts med vänner hela dagen, sitter just nu hos en kompis och ska alldeles strax ut och springa.
Imorgon är det onsdag och jag ska ringa en annan doktor för svar på några tester och när vi träffas nästa gång. Nu är jag jättehungrig och måste iväg men jag ger er ett inlägg när jag kommer hem till mig igen.





Puss/ S.P

farbror doktorn

Hejsan!

och godmorgon på er alla. Jag hinner inte riktigt att prata just nu men jag ger ett bättre inlägg när jag kommer hem. Ska till doktorn nu hoppas jag mår bra, vi hörs sen!



Puss/ S.P

NIGHTYNAUGHTY!

Hejsan!

Jag blir så sur! När jag väl försökt med att skicka en video, så lägger jag in den på youtube som privat men det kommer inte upp något och jag som vanligt fattar ingenting. Hållt på med den här skitet i 100 år nu. Menmen får göra ett försök imorgon istället eller så. Jag ska iaf sova lite nu.

Imorgon ska jag upp till farbror doktorn på lite tester. Jompa fyller år imorgon också, min kille börjar bli stor (okej han är äldre en mig, men ändå)

Detta är nog det första inlägget jag inte kommer lägga in en bild video eller liknande men det får duga ändå, har inte tid eller lust just nu.



Puss/ S.P

VILL DU HA FLER LÄSARE PÅ DIN BLOGG?

Hejsan!

Tänkte bara ge er ett tips om ni vill ha fler läsare på just er blogg så ska ni bli medlem på denna sida.

http://www.viraltrafik.se/?onesandruw

Ju fler du tipsar ju fler läsare får man till bloggen, så enkelt är det. Gå in på hemsidan så får du själv se.
Lycka till
 

Puss/ S.P

Placebo

Hejsvej!

Jag har märkt att jag har rätt lika musik smak som min gulleplutt Michael, vi båda tycker om Nirvana, Placebo och Radiohead osv. Det är rätt skönt etfersom då slipper man tävla med vad man ska lyssna på.
Han tycker också om trance och det gör jag med, men kan inte så mycket musik inom det och sen så tycker jag inte om all trance musik. Men är alltid glad över att lyssna på något nytt, men jag lyssnar helst på Placebo just nu.. det kommer i vågor när man ska lyssna på olika musik. Jag nöter alltid ut ett album som jag gör just nu med Placebo. Jag hade hört om Placebo förut men det var tack vare Henry som jag fastnade för musiken för han visade mig den.


Placebo - Protect me for what I want (Protege moi)


 



Ska iväg och käka nu men vi hörs pussys/ S.P

THATS LOVE!

Hejsan!

Nu har jag precis duschat och pratat med pappa, jag ska över till honom och äta klockan 18.00 idag.
I detta inlägg tänkte jag visa bild på mina två bröder, Linus född 1992 och Dennis född 1987. Jag älskar mina bröder fasten vi kan fightas och bråka ibland.


Lillebror Linus




Storebror Dennis




Jag älskar er mina 2 hunkar till bröder!

Puss/ S.P

Dreams likes me

Hejsan!

Vaknade upp piss senat idag, klockan 14.00 :/ Jag kommer ihåg att jag hade mardrömmar och sånt, det var zombisar som jagade mig.. jag hatar drömmar där någonting jagar mig eller att man inte kan komma ur det. Exempel om man sitter fast och någon kommer närmare och närmare, riktigt läskig känsla.

Jag har också haft sådana där riktigt bra drömmar när allt går som man vill. Den bästa är nog när man kan flyga i drömmen, det är ju asgrymt! Har ni haft en sådan dröm någongång?
Om man flyger i en dröm så brukar det bero på att man får lågt bloddtyck tror jag det var och då börjar man flyga i sina drömmar.. Man har dom inte så ofta men när det väl händer och man kommer ihåg är det fanimej häftigt ska jag säga.


Bjuder på en bild såhär på morgonkvisten, hmm eller min morgonkvist i alla fall
Har fått för mig att detta är min nya pose, alltså med handen, SNYGGT Sandra!



Morgon eller dag puss/S.P

To awesome to be with you

Hey fuckers!

Nu ska jag gå och sova, imorgon tänkte jag försöka mig på ett video inlägg för det brukar ju vara rätt uppskattat. Men ni får skratta hur mycken ni vill och kolla snett på den videon, jag bryr mig inte.. vet att människor kommer reagera olika på beroende på vilka de är som ser. Oooh nej det kommer inte vara någon speciell video, detta var bara en förvarning!

Här får ni en bild av mig innan jag går och sleepar, IM FREAKING AWESOME I KNOW!
(Men Sandra, vad är grejjen med hatten och solbrillorna innomhus?)



Gnatt freakies! Puss/ S.P

Im a geek or am I?

Hejsan!

Jag undrar, är det bara jag som håller på fjantar mig och gör fula poser när jag och kompisar testar kläder ute i butikerna? Jag hittade ett äldre foto på mig när jag töntar mig inne på Gina tricots omklädningsrum. Så länge man inte stör andra så är det ju okej.. hoppas jag.. troligen.. väldigt normalt.. aiiiight!




Kisskiss/ S.P

Tattoo plans

Hey hoes and broes!

Jag vill skaffa en tatuering snart, måste bara ha råd och tid först. En tatuering ska vara i nacken och det ska vara två ängla vingar eller fjärils vingar, har inte riktigt bestämt mig ännu.

Sen ska jag ha en längst ned vid foten på benet, över knälen där det ska stå mamma och pappa.

Sen har jag ju alltid funderat på att tatuera in mitt favorit citat, The best thing you ever learn is just to love and be loved in return. Det citatet kommer från min favorit film Moulin Rouge. Har ni inte sett den så se den, annars missar ni något i livet.



Jag älskar också de 4 orden och har funderat
tatuera in det också, men jag vill inte ha för mycket
TRUTH-BEAUTY-FREEDOM-LOVE

Kisskissbangbang/ S.P

I LOVE REDHEADS!

Hejsan!

Jag har alltid haft en liten grej med rödhåriga, jag älskar det hårfärgen och det finns faktist många som är snygga som rödhåriga. Många engelskmän och kvinnor har rött hår, jag antar att det växtes upp där från början och sen har det börjat sprida ut sig i världen, eller har ni en bättre teori?

Jag tycker iaf att rödhåriga är söta redan från början, från en söt bebis till en grymt het kille. Här får du några exempel på snygga rödhåriga.


Vi börjar med rödhåriga bebisar, som är urgulliga som rödhåriga








Sen så kommer vi fram till de heta vuxna redheandsen!


SETH GREEN




JAMIE BELL




SIMON WOODS



Är dom inte hur heta som helst? Det tycker jag i allafall men alla brukar ju säga att jag har en jävligt konstig smak men det tycker inte jag! Jag tycker också att Brad Pitt, Johnny Depp och Wentworth Miller är jävligt snygga men de här redheadsen har ju liksom något speciellt. Dom har något extra. Jag har fanimej en liten fling för sådana här killar, ni får tycka som ni vill men alla har olika smaker. Vad tycker ju ni om för slags killar? och då menar jag ytligt, för såklart så vet jag att om man faller för en blond kille med blåa ögon fast man tycker om en mörkhårig kille med bruna ögon så går man ju efter personligheten. Men vi vet alla att vi är rätt ytliga av oss.

I LOVE THEM ALL!

Puss/ S.P

Helt fuckat

Hejsan!

Har ingen tid att skriva något speciellt just nu för jag ska gå och äta mammas korvsoppa som är den bästa i världen. Men ni kan få en underhållande bild istället, medans jag käkar så bloggare jag om ett bättre ämne senare.




Allt kan hända på fester.. men vafan händer här?
Tony, Madelene och jag

Puss/ S.P

GOTT MED LAMMKÖTT!

Hejsan!

Fan! nu kan jag ju ändå inte säga om man har kul att festa fast man inte dricker.. jag är ju en sådan jäkla syndare! Det började med att jag drack några drinkar och tänkte att det kan ju inte ta skada för jag tog inte min sista piller för kvällen för säkerhetens skull. I alla fall, några drinkar blev till flera drinkar och sen drog vi ut och det var jättekul faktiskt, det behövde jag! Sen så gick vi och sov hos Sebban och käka taco, mums.

HÄR HAR VI LAMMKÖTTET FÖR KVÄLLEN!



Skön som få!

Puss/ S.P

PARTY LIKE A ROCKSTAR!

Hejsan!

Nu börjar klockan bli senare och det är dags att bestämma vad jag ska göra för kvällen och det blir nog party för min del ändå, så jag skickar kanske en outfit på mig senare och lite bilder från festen. Orkar inte sitta här och slappa hela dagen måste ha lite kul. Var nyss ute och sprang.

Jag har fyra stycken marsvin, 3 tjejer som heter Chanel, Experience och poopie och en gammal hane som tappar hår och har ett öga och heter Kent. Men inte har det stoppat Kent att göra alla tjejerna gravida hela tiden, det är ju hans hobby. Här är bilder från gamla kullar från Chanel.


Mamma till en hel del ungar, mamma Chanel





En kull från förr, vänster har vi Experience och till höger har vi Poopie
som vi inte sålt, vi sparande dom istället





PAAARRTTY Puss/ S.P

Make plans to be sure.

Heyhoe lets go!

Jag måste vara sämst eller något? Jag kan ju inte ens fatta hur man lägger in musik på en Mp3 jag fick låna av en kompis.. whatever!
Jag tänkte berätta lite om mina förra resor i senare inlägg om till exempel äldre Thailandsresor och min resa till Rhodos och Alanya, bjuder också på lite bilder.

Jag har alltid varit en sådan människa som ska skriva upp varenda liten sak innan jag går och lägger mig, kan till och med vakna upp mitt i natten och måste skriva ner saker. Allt detta brukar grundas på att jag är stressad. Behöver inte ens vara något viktigt men jag känner bara att jag måste skriva ner det.. det är som en skrock man har, man bara måste liksom!

Nu innan resan har jag en liten del att göra innan jag åker:
  • Förlänga min reseförsäkring till 3 månader.
  • Ska till sjukan för tester på tisdag.
  • Måste shoppa lite som behövs till resan.
  • Prata med jobbet.
  • Planera budget.
  • Betala en räkning.
  • Betala min skuld till far.
  • RInga doktorn 18/2 berätta hur jag mår och om man kan komma på testerna tidigare än 27/2 så jag kan åka till Australien tidigare en den 27de som planerat.
  • Gå på nya tester hos sjukan 27/2.


Skorna ser gigantiska på bilden pga av vinkeln, jag vet! Men det är stl 38.



Puss/ S.P

Im not gonna sit at home for fucking valentine, for sure!

Hejsan!

Idag så sitter jag fanimej inte själv och äter gelehjärtan, jag drar och festar hos en kompis! Men nu måste jag ju också tänka på att jag går på penecellin så jag får dricka vatten! Så nu är det upp till bevis om man verkligen har så kul när man är helnykter.
För alla måste ju hört:
- Man behöver inte dricka för att ha kul!


Men jag har tur att två av mina kompisar kommer också sitta helnyktra av olika orsaker, vilken är rätt bra så jag slipper med alla dryga fulla vänner.

Här har ni en video när jag och några kompisar håller på att töntar oss i kameran! Ps, sorry för att den är på sidan men ni får helt enkelt stretcha huvudet lite under den här videon.




Puss/ S.P

Happy Valentine fuckers!

Hejsan!

Alla hjärtans dag idag så jag ska väl hälsa er alla en trevlig dag med en massa mys! Själv så har man ju kille från Australien och våran firande "mysiga" dag kommer bli att prata över internet (tror till och med att det blir med headset idag) Great! Sååå great!. Nej men jag åker ju till honom snart så det får väl duga.. sen så älskar jag att prata med honom fast jag måste gå upp i tid på morgonen för klockan är ju 11 timmar framåt i Australien, damn! Så han går in på kvällen.. Men ha en trevlig dag alla!

Ps. Jag har skaffat mig en musikspelarnalle till vänster på bloggen, om du drar ner en bit så se den. Det är bara trycka på play så kan du lyssna på lite musik medans du läser och kollar på bilder i min blogg! Allt för er kära läsare!


I love you baby!




Nej nu är det frukost som gäller och kanske redan starta äta lite gelehjärtan med mamma!
Puss/ S.P


Freaking mys!

Hejsan!

Detta blir mitt sista inlägg för dagen för klockan är just nu 01.40, måste ju sova lite ibland. Min mamma hade tjej middag idag och jäääklar vad högljuda dom var.. Jag kan bara tänka på hur jag och mina tjejkompisar brukar vara när vi har middag eller liknande. Åt på kina restaurang idag med Madelene, Evelina och Tony, det var jättemys och jag babblade som sjutton om allt! Men ändå, kina restaurang!! Jag har ju fasen käkat kina/thai mat i en freaking månad nyss i Thailand så var inte alls sugen på det menmen vad gör man om man blir nerröstad!

Innan vi drog iväg kom Eve förbi och visade sina nya snygga skor från topshop som de hade reat ut för halva priset! Vilket kap! Kostade bara 600kronor och hade alltså kostat 1200kronor tror jag det var, så de skorna testade jag.. de var rätt stor klack och jag som är rätt lång brukar ju inte använda en sådan stor klack men fina var dom!






Sen så tänkte jag visa en dagens outfit (Bilden vart ju inte den snyggaste men whatever) Känner mig som ett riktigt HMfan med alla dessa kläder från HM, haha!

Strumpbyxor från HM
Skor från Top Shop
Skärp från HM
För stor grå tröja från HM





Sen så spårade allt ut som vanligt med mig och mina kompisar och tänkte ge er en bild på när jag bara töntar mig framför kameran, I like my teddy!



Thats all for tonight babes! Puss/ S.P

Är man en datanörd för att man bloggar?

Hejsan!

Vad tycker ni, är man en datanörd bara för att man håller sin blogg aktiv?
När jag är ledig från jobbet och har sovit ut så blir jag direkt rastlös och måste göra någonting och då slutar det alltid med att jag sitter vid datorn och bloggar eller sitter på facebook. Jag fastnar jätte enkelt vid datorn och om jag är ledig på en vardag så brukar ju alla kompisar jobba eller gå i skolan och då finns det ju inte så mycket att göra.. När jag blir rastlös så "nördar" jag vid datorn, ser en film eller börjar städa. Jag älskar att skriva i min blogg eftersom jag mår bra att skriva på sånt som jag tänker på.

En datanörd är väl en person som sitter vid datan konstant och knappt rör sig på grund av att de spelar World of warcraft eller Counter strike? Men det man kan ju kalla människor för datanörd fasten de inte sitter hela tiden varje dag. Jag tror inte det finns en bra definering av ordet "datanörd", i så fall kan man väl säga CS-nörd eller Wow-nörd.. men då kommer ju vi bloggare kallas för blogg-nörd, men blogg-nörd är väl bättre en datanörd kanske..

Det här låter kanske därimot väldigt nördig, men mina favorit hemsidor är just www.google.se och www.youtube.se , de här sidorna har ju fasen allt som man behöver ta reda på eller se live, och just DET lät jag som en datanörd. Nog om detta man blir ju helt korkat av att tänka på det.



Här får ni en kärleksbild på mig och min stumpa, på fetser blir man alltid lite sugna på varann, haha!




Puss/ S.P

Mary kay is great!

Hejsan!

Ni som har små eller större syskon som snor saker av dig när du inte är hemma som smink och kläder, jag har faktiskt en lillebror som snor mina mjukisbyxor hela tiden och det driver mig till vansinne när jag inte har några mjukisar kvar för att alla är använda. MEN! Ingen är värre en min mamma som snor till sig inte bara smink utan mina dyra mary kay produkter! Jag lägger ut en hel del pengar på de produkterna, de är riktigt bra!
Sen när jag frågar om hon använt de och hon nekar till det, jag har ju ett bevis när jag ser att flaskan är intryckt.. men jag kanske inte ska säga så mycket för jag använder ju hennes saker också men ändå INTE mina Mary kay produkter, lägger ut en hel del på dom.

Det tänker jag ta som ett tips för er som vill ha en fin hy, det funkar utmärkt för mig! Det finns både för torr hud och för personer som brukar få fet hy (men fet hy måste ju också göras ren och ha mjukgörande kräm). Det kan vara rätt dyrt men så länge ni inte har en mamma eller syskon som snor så är produkterna rätt dryga, man behöver inte använda så mycket i taget. Det räcker med en liten klick! Om ni vill få tag på någon som säljer dom här produkterna så kan ni gå in på www.marykay.se och trycka på "finn konsult", sen så hjälper dom dig boka en som visar produkterna. Perfekt som tjejkväll att beställa en sådan person som visar deras produkter och alla får testa på kostnadsfritt och i slutet får man beställa det man tyckte var bra. Man kan också få bra paketpriser!




Puss/ S.P


Fredag den 13 onde, en otursdag?

Hejsan!

Nu har jag städat och diskat lite så mamma kommer bli lite gladare när hon kommer hem. Sitter och dricker kaffe just nu och ska efter inlägget ut och springa, jag undrar om det inte spelar någon roll att springa/träna om man äter penecellin? Vissa säger att man verkligen inte ska göra det och andra säger att det är helt okej med en lugn träning..

Idag är det ju fredagen den 13onde, otursdagen! Borde man vara rädd för att ha otur och varför är dagen så känd för sin otur för? Detta har jag tagit reda på över internet.

Svar: Det verkar som att det har hänt en hel del dåliga saker just på den dagen genom tiderna.
Har kopierat från wiki om någon är intresserad varför dagen är bedömd att ha otur.

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag. En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom. Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog. Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

Jag har i alla fall aldrig haft otur den dagen och så kommer det nog fortsätta, tror människor har skrock för denna dag och andra tänker inte ens på att det är Fredag den trettonde.
Ikväll så börjar filmen också "fredag den 13onde", undra om den är bra, tycker att det är rätt så uttjatat med alla filmer om honom hela tiden. Menmen kanske ska gå på bio ikväll alltså, hör av mig senare.




Madelene och jag gående i somras vid slottet.

Puss/ S.P

Utkast: Hejsan! Vaknade ...

Hejsan!

Vaknade precis upp och sitter fortfarande med ett täcke inlindat om mig, jag är ju alltid så frusen. Idag ska jag hjälpa mamma att städa för hon ska ha en tjejmiddag här. Annars ska jag ut och springa som vanligt och sen fixa lite med min reseförsäkring.

Tänkte visa er tre stycken favorit tjejer jag alltid beundrat. (Jag älskar de här bilderna också, så coola och snygga).

Först ut har vi Heidi Klum



sen kommer såklart Kate moss





och sen till sist vackra Tyra Banks





Jag har fler favoriter men just nu får ni nöja er med dom här tjejerna. Jag är ett riktigt stort fan av Olsen twins, jag bara älskar deras stil på kläder. Nu ska jag äta lite frukost så jag piggnar till, godmorgon på er!

Puss/ S.P

Information babes!

Hejsan!

Jag har nyss vart hos Madelene och snackat lite tjejsnack. Tony var där också och monga sig!
Jag har fått frågor om jag kan skriva lite om killmode också och det kan jag självklart göra, vill ju att grabbar ska kunna titta på min blogg också. Men varning! Jag kommer visa det som jag tycker är snyggt på killar.

Innan jag går till kojs så tänkte jag ge er svar på några frågor om mig, sen så berättar jag om mer spännande saker imorgon (kanske till och med lite killmode), Enjoy!

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän?  Några stycken ja.
2. Är du ofta med dina vänner? Ibland mer ibland mindre.
3. Vad brukar ni hitta på? Festa, mysa, aktivitet eller film.
4. Bästa minnet med nån vän? Har många men kanske någon resa.
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Madelene, Isabelle, Eve.
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Självklart.
7. Har du hatat din bästa vän? Ja! men bara för stunden.
8. Litar du på din bästa vän? Ja, men säger kanske inte allt.
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja.
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja.
12. Vart bor din bästa vän? Rosersberg.
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Inte självfallet.
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Ja.
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ja.
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej.
17. Vilken kompis var du senast med? Madelene.
18. Har du många kompisar i din klass? Jag jobbar.
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Jobbar.
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Madelene, Isabelle.
 


SEX/KÄRLEK
1. Är du singel nu? Nej.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Ja.
4. När hade du sex senast? Ca 3 veckor sedan.
5. Har du kört oskyddat nån gång? Ja.
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja jag är en velig jävel.
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja.
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Ja, så hemsk som man kan vara.
10. Haft sex på fyllan? Ja.
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Ja.
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja.
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja.
14. Somnat gråtande pga kärleken? Ja.
15. Varit på en blind date? Nej.
16. Varit otrogen? Ja, ung och dum.
17. Ångrade du dig? Ja det är klart, hatar otrohet.
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 1 år.
19. Har du någonsinn varit kär? Ja.
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ja.


 

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? Madelene
2. Sov med dig i samma säng? Mina gosedjur.
3. Du delade ett riktigt skratt med? Madelene, Emma, Eve.
4. Du gick på bio med? Tommy.
5. Du höll i handen? Michael.
6. Du gick på stan med? Oj! Det kommer jag inte ihåg.
7. Delade en pizza med dig? Madelene.
8. Du ringde? Isabelle.
9. Skickade ett sms till dig? Isabelle.
10. Du kramade? Madelene.
11. Gjorde dig lite besviken? Jompa.
12. Gjorde dig mycket besviken? Isabelle.
13. Du skrev med på msn? Flertal sötungar.
14. Du snackade skit om? Ingen.
15. Du åkte bil med? Mamma.
16. Gav dig en komplimang? Jobbarkompisar.
17. Du kollade på film med? Mamma.
18. Du åt med på resturang? Michael.
19. Betalade något åt dig? Mamma.. kladdkaka! haha.
20. Grät inför dig? Malin på dagis.


BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans? Nej.
2. Om inte vem bor du mest hos? Mamma.
3. Har du eget rum? Ja.
4. Egen dator? Ja.
5. Egen tv? Ja.
6. DVD? Ja.
7. Boxer? Nej.
8. Internet? Ja.
9. Vilka färger går i ditt rum? En mörkblå fondvägg och 3 ljusblåa.
10. Har du stor golvyta? Normal.
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? 2 stycken helst.
12. Är köket stort? Tillräckligt.
13. Ismaskin? Nej.
14. Micro? Ja.
15. Glass i frysen just nu? Nej.
16. Fler än ett badrum? Ja.
17. Badkar eller dusch? Båda.
18. Tvättstuga? Ja.
19. Balkong? Ja.
20. Bra grannar? Inte alla av dom.


DIVERSE
1. Favoritfärg? Rosa, det kanske märks ;).
2. Mobiltelefon? Sony ericsson skit.
3. Skola och program? Arlandagymnasiet, Handels.
4. Oskuld? Nej.
5. Senaste filmen du såg? En fantasy film, the seeker.
6. Senaste låten du lyssnade på? Placebo - where is my mind
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? I want to be a vampire now haha. Good night i love you.
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? För gammal tele för att se.
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? same.
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? same.
11. Vad åt du till middag igår? Sushi.
12. Har du duschat idag? Ja.
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? Mamma vad var det senaste vi sa?
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? hon sa: ... Om vad?
15. Har du skolkat någongång? Desvärre ja.
16. Är du en svartsjuk person? Ibland men har respekt för människor.
17. Går vänner före killar/tjejer? Ibland beroende på vilket sammanhang.
18. Kommer du bra överens med din familj? Mamma ja, pappa nej.
19. Vad ska du äta till middag ikväll? Redan ätit köttbullar med makaroner.
20. Har du några syskon? Ja, linus och Dennis.



Peace out! Puss/ S.P

Rippade jeans till våren

Hejsan!

Nu till våren så är det mycket rippade jeans som pågår. Jag älskar rippade jeans, tycker det är tufft! Jag har alltid varit förtjust i sådana jeans, men det får heller inte vara rippat för mycket för då ser det bara "slampigt" ut, det ska vara trash men med stil. Så jag tänkte visa er 3 stycken godingar av rippade jeans från bland annat Only och Acne.




Bilderna av två av jeansen är lånade av only.se och acnes egna hemsida.


Nu ska jag till stan och titta lite i butiker, orkar inte bara sitta inne och ha tråkig och vänta på att bli frisk. Ger ett till inlägg senare ikväll!

Puss/ S.P

Sjuk? Har ju ändå mina vänner

Hejsan!

Nu är jag sjuk igen, jag blir sjuk hela tiden.. vad är det med mig?
Pratade med doktorn idag och ska göra flera tester om 2 veckor.. Hallå 2 veckor? Då ska ju jag vara i Australien hos Michael, nu måste jag flytta min resa framåt om jag inte åker till doktorn när jag kommer dit vil säga. Vet inte vad jag ska säga, är bara ledsen och arg. Varför blir jag aldrig frisk?

Jag är glad för att min mamma finns för mig och mina vänner, ni gör så att jag klarar stå upp på egna ben, ni gör mitt liv värt att leva. Jag älskar er! Här har ni två av dom, Evelina och Madelene.





Puss/ S.P

The story about you

Hejsan!

Det är 12 dagar kvar tills jag åker till Australien, 12 dagar kvar tills jag kommer till min älskling. Tänkte det var dags att berätta om hur vi verkligen träffades och hur det bara klickade.

Jag åkte till Thailand ensam den 15 december 2008 i en månad, (jag har vart där 7 gånger redan så jag klarade mig utmärkt). Jag var bara ensam i 2 dagar sen började massa nya vänner rulla in från olika länder, Australien, Canada, Danmark, Israel osv. Den kvällen jag träffade honom var när jag hälsade på en gammal vän som heter Kenta och äger en bar på den välkända party vägen "Bangla road". Jag började snacka med 2 stycken snälla tjejer från Sverige och rätt som det var så var vi påväg mot grabbarna grus baren på andra sidan och då följde dom här Australienarna med oss (En tjej från grabbarna grus frågade dom om de ville följa med), och jag började prata med honom påvägen dit. Han var så söt och hade stora blåa ögon som man kan drunkna till.
Vi kom till baren satt och snackade hela kvällen och gick till och med iväg från vännerna till stranden och tände en typ av lampa som funkade som en liten luftballong som sedan flög upp i luften och tanten som hjälpte oss med det sa: 
-lucky lucky!
Hela tiden, men det var skoj. Vi böt varandras nummer och facebook, sen umgicks vi varje dag efter det och kom bara närmare och närmare varandra.
Sen skulle han vidare till Koh Samui med sina vänner och jag var kvar i Phuket. Det var sorgset eftersom jag inte visste om jag skulle träffa honom igen.. Han ville att jag skulle komma till Koh Samui och bo med dom, jag tänkte efter och sa till mig själv.
"Varför skulle jag inte åka dit? Varför inte ta chansen om jag nu känner såhär för en kille vilken jag aldrig brukar göra.. det måste vara något speciellt med den här grabben" 
Det var en av de bästa grejerna jag gjort i mitt liv, för allt jag upplevde med honom (Dykningen men tuber, alla partyn, snorkling, restauranger, gemenskap och så mycket mer).
Han stannade extra för min skull och bokade om sitt flyg bara för att han ville vara kvar med mig. Jag stannade också längre och det slutade med att pengarna började ta slut och vi fick bo på ett riktigt billigt ställe bara för att hålla ihop, vi åt på billiga ställen där thaimänniskor äter och fick planera vår budget rejält. Det värsta av allt var när vi skulle hem och två olika håll och jag kunde inte hålla mig från gråt när jag såg han försvann mot planet.

Nu sitter jag här hemma i Sverige med en kärlekshistoria som känns som en dröm. Jag tänker detta var den bästa resan jag någonsin gjort i mitt liv! Jag åker till honom den 23 Februari och blir kvar där i 3 månader sen så kommer han till mig i Sverige i 3 månader. Vi har bestämt att detta ska hålla, vi tvekar inte på något! Vi älskar varandra och det är väl det viktigaste i hela livet, det är det för mig i alla fall. För mig är det allt som inte brukar känna den här känslan.
Nu tänker jag bara tillbaka och födar på alla våra underbara minnen vi hade tillsammans. De som vet vad riktig kärlek är och som någonsin älskat någon vet vad jag menar.

Kom ihåg ni andra som är rädda för kärleken "att älska är att vara sårbar" men det är så mycket värt det, du lever bara en gång.

Killen jag pratar om heter Michael Haines (kallas Henry) och han bor i Melbourne, Australien. Min älskling!






Puss och Nightynaughty/ S.P

Solglasögon till solen

Hejsan!

Jag har hittat 4 stycken coola solglasögon som jag skulle vilja ha, jag hade Ray ban Wayfarer solglasögonen förut men de gick sönder. Sen har jag haft liknande aviators men de är också sönder. För att vara helt ärlig så har jag inte så bra hand om solglasögon, jag är verkligen sämst på det! Här är 4 stycken coola solglasögon som jag är rätt så sugen på att köpa. Det är ju perfekt nu också när jag ska iväg och resa.


Snygga? Det tycker jag iaf. De rosa i vänstra hörnet är mina favoriter.

Nu så ska jag se lite på tv och planera lite med resan, jag hör av mig!

Puss/ S.P

Fan då!

Hejsan!

Då var man sjuk igen, jag blir aldrig frisk eller så är jag lite sjuk hela tiden.. det går som en bergodalbana, jag hatar det! Men det blir väl medicin sen så mår jag bra igen, som vanligt.

Jag har märkt att när jag åker till Australien i 3 månader så missar ju jag valborg! Valborg är ju en av mina favorit dagar. Jag missar också min bästa vän Madelenes födelsedag. Men jag får tänka som så att jag kommer uppleva en hel del i Australien och träffa min gullunge, det var snart 1 månad jag såg honom. Men den 23e bär det av!


                                           
                                          
                                          SÅHÄR! mycket kärlek fick jag förra valborg av Evelina och Jenny.

Puss/ S.P


Om jag skulle köpa en bil så skulle den vara rosa

Hejsan!

Jag har aldrig vart en sådan person som älskar att titta på bilar och den personen som vet vad alla bilar heter. Jag har en kompis som heter Evelina och hon kan mycket om bilar, jag känner mig sämst eftersom jag kan knappt se skillnad på en volvo och en saab, jag vet det är pinsamt men thats the way it is, inte min grej.

Det enda jag vet är att om jag skulle köpa en bil så skulle den vara rosa, många tänker nog att det är töntigt. Men tyvärr så har jag alltid varit sugen på att skaffa en rosa barbiebil. På bilden nedan har vi en av mina framtida bilar, haha!



                                  


Nej detta blir nog sista inlägget för idag, min vän håller på hjälper mig med designen av min blogg, Gnatt!


Puss/ S.P

Nytt försök

Hejsan!

Jag heter Sandra Petersen och bor i Stockholm.

Jag har försökt bloggat lite förut men had einte så mycket tid över så nu tänkte jag göra ett nytt försök. Jag älskar att resa och har rest runt i nästan hela europa i mina yngre år, vart i Thailand 7 gånger och nu ska jag till Australien för första gången och se hur det är där och jobba plus semestra sen får vi inte glömma att säga att jag har skaffat kille där, och den historian berättar jag i ett senare inlägg.

                                                 
Här har ni mig


                                  Hejsan!    Jag heter Sandra Petersen och bor i Stockholm, jag har alltid älskat att resa och tänkte skriva lite allmänt om mina resor och andra saker som jag tycker är intressant. Jag har vart i nästan hela Europas när jag var yngre och sen så har jag vart i Thailand 7 gånger. Nu nästa resa så åker jag till Australien i 3 månader den 23 Februari, jag har en pojkvän därifrån och det ska ni få veta allt om i nästa inlägg.

Puss/ S.P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0