BACK TO AUSTRALIA!

Nu ar jag tillbaka i Australien igen och det betyder ocksa att jag tanker starta bloggen igen sa ni vet vad som hander har, jag kom hit till 30 graders varme och det ar ju inte helt fel. Natten efter det blixtrade det som aldrig forr, jag har aldrig vart radd for blixten men denna gang var jag det. Den var typ utanfor dorren. Huset skakade och datorerna gjorde ljud som aldrig forr.
Michael var fortfarande hos sin van Jed och jag smsade honom att komma hem! Han kom hem 30 min senare for att han inte kunde kora bil i det ovadret. Det var forsta gangen jag har gratit for blixtrar och da kan ni ju tanka er hur det var..

Morgonen dar pa igen sa var det stralande vader med 30 grader igen, konstigt vader har. Nu tankte jag dra ut och springa och sen ska vi gora spearfishing.

Forresten, jag forstar alla mycket battre nu! Maste vara pga att jag fatt lyssna pa Michael hela dagarna. Sa nu behover man inte sitta tyst och forsoka hanga med i konversationerna, nu ar jag med i konversationerna, det ar kul!

Jag ska lagga in bilder och sant i veckan.. jag ska ocksa byta dator sa ni forstar vad jag skriver.

Ha det sa bra! Puss

RSS 2.0