Jag drar och campar med Brian!

Hejsan allihopa!

Jag maste ju saga GOD JUL i efterskott till alla och jag hoppas alla haft en grejt jul. Jag kopte sims 3 idag och spelar som en galning, tappar bort tiden helt och hallet.
Jag ska ivag och campa 5h harifran med var gamle van Brian fran canada som vi traffade i Thailand forut, sa ni vet och inte tror att jag ar dod eller natt.
Men maste skynda mig nu for Michael vill att vi ska ga titta lite pa tv och sen ga sova eftersom vi ska upp tidigt.


passar pa att lagga in en bild, det ar fran farmen, vi samlade vara korsbar i dom, och vi fick mellan 9 till 11 dollar per fylld sadan. Ni kan val tanka er att 10 dollar ar 60kr och en dag fyllde jag upp ca 4 i timmen sa det var et sant skitjobb som manga sager. har lart mig sa sjukt mycket och fatt bra vanner och tror detta var nyttigt for mig efterswom jag kan vara lite av en princess ibland.


maste ga nu, pusshej!

Bilder från farmen

hejsan, här är 2 bilder från farmen när det var 39 grader och vi tvingade oss i den där leriga dammen som också är vårat dricksvatten efter det filtrerats. Till vänster har vi Sam som är från canada och till höger har vi Mel som är från tyskland.

Jag fick så sjukt bra vänner på farmen och kommer sakna dom massor.


Här har vi vårat enda vatten i denna stad, leriga dammen, haha


Sam och Mel, kommer sakna er!!

Pusshej!


back from the farm

Hejsan på alla! Nu är jag tillbaka från farmen och kan äntligen börja skriva lite igen. Jag har fått en hel del bra kompisar från canada, tyskland och frankrike.. det har varit jättekul! Michael drog ju hem en vecka innan mig för han skulle jobba hemma istället, saknade den parveln såååå mycket men det gick bra ändå.
Saker vi gjort borta på farmen är:

Haft körsbärskrig!
Haft vattenkrig!
Suttit framför elden ute i skogen brevid farmen.
Gått typ 1 mil för att komma till mataffären
Hittat en stor ödla som vi döpte till Hugo


och en massa mer flams och trams, ni ska få bilder och filmer.. men just nu orkar jag inte lägga in mer än en bild för datan är slö.




ni ska få mer bilder.. men hinner inte just nu eftersom det är snart jul och jag måste dra och kköpa julklappar, sen ska jag skcika hem ett paket till familen med prylar i.
PUSS


JAG ÅKER TILL FARMEN

Skriver ett snabbt inlägg innan jag drar.

Jag ska iväg tillfarmen igen blir tillbaka på fredag tror jag.. bara så ni vet vart jag tar vägen.

Ha det så jättebra puss hej!

Jobbar svart?!

Hejsan!

Nu har jobbat min första dag på jobbet, jag kan ju säga som så att jag inte jobbar där så länge, eftersom jag jobbar svart. Jag vill inte jobba svart eftersom det kan ge problem till visumet jag kommer söka till osv. Det gick annars bra men de kunde knappt prata engelska. Eller vad är det jag snackar om?? det sög ju!

Idag så är Michael på jobbet och vi ska idag eller imorgon åka och plocka frukt. Tjänar sååå mycket mer pengar på att göra det än att jobba på det där grekiska stället. Jag söker fortfarande jobb. Mat är ju heller inte min starka sida.. och de lär mig ingenting.

Rörigt inlägg.. nu ska jag ut och springa och sen ska jag titta på någon film vi har på tvn.

ill be back, xx

Kommer bli grekisk mästerkock!

Hej!

Idag ska jag jobba, första dagen på jobbet. jag har försökt lära in mig menyn och hoppas det kommer gå bra! Är dock nervös.. jag har ju aldrig jobbat på något jobb som har med mat och göra. Idag kommer det bli en sån där dag man lär sig, så det kommer väl vara någon som kommer lära mig och göra allt.

Igår så gick vi ut med Kayleigh och hennes vän till the bay, det var kul. Men efter jag fått veta att jags kulle jobba dagen efter så vart man ju inte så taggad på festa längre, haha. Så jag tog det rätt lugnt.

¨
Här är jag redo att gå in på ett margarita ställe som hade supergoda margaritas.

Måste dra och jobba nu, pusshej!


christmas spirit, nooo

Halloj!

Nu har jag fatt jobb! Jag jobbar pa en grekisk fastfood shop i ett centrum, thanks gosh attd et ar i ett centrum for da kan jag ju ga och kolla pa klader ocksa hihi. Jajja har inte jobbat forsta dagen annu, han ska ringa mig. Men hoppas det gar bra.


FORRESTEN AR DE BARA JAG SOM INTE HAR NAGON JULSPIRIT ELLER??? Saknar hem nar jag tanker pa julen. Senast sa var jag ju i Thailand och denna gang i varma Australien.. det ar for varmt for att fa en julkansla. och det ser ju bara tontigt ut med alla utsmyckningar manniskor har pa sina gardar redan.. grannarna tavlar typ med varann av att ha finaste utsmyckningar pa garden. De maste ju ha plastgranar har for att de riktiga traden vaxer inte.  blaaa.

Jag ska ta fotton pa hur grannarnas utsmyckning ser ut sa far ni se hur tontigt det ser ut! och det ar bara den 5 december tank pa det .

PUSSPUSS

Klipper gräset

Här i Australien då är det ju såklart jag som tar hand om huset och trädgården!
och det var ju ett skämt, jag hjälper faktiskt till.


Här får ni iaf se mig jobba arslet av mig! Försökte ta ett kort på Michael också när han klippte gräset men han tog bara bort dom. haha.


Jajja! jag ska se filmen PARANORMAL ACTIVITY ikväll med Michael Sarah och Jed, har sett fram emot den sååå mycket! De säger att det är den mest läskigaste film någonsin gjord så det kommer blir great! Jag älskar ju läskiga filmer. Förresten så åker jag nog på fredag till farmen igen men jag skriver några inlägg till innan jag åker.

PUSSHEJ!


Mitt sjuka öde

Hej!

Har suttit och tänkt! Det är helt sjukt att det blev Michael och jag. Om inte den där tjejen hade hittat dem i baren bredvid, om jag aldrig hade följt med, om jag aldrig följt med honom till stranden, om jag aldrig såg honom på stranden dagen efter, om jag aldrig hade åkt den 10h bussresan till Koh Samui. Asså det är helt sjukt!! och detta tyder ju bara på att vi är rätta för varann.. för varje dag som går så älskar jag honom bara mer och mer.
Jag tror att man inte kan få en bättre story en oss..

I love you Michael

Toby

Hejsan!

Det blev ingen farm idag. Vi ringde upp och de sa att vi måste vänta några dagar för det har ösregnat och när det regnar sväller körsbären upp och går sönder och det kan man ju inte plocka. Så jah ska vänta några dagar.

Idag så ska jag först till biblioteket och printa ut mitt CV och sen ska jag till Frankston och söka jobb och titta på kläder.. första ¨gången jag kommer åka själv, får se hur det går. Men jag ska ta med mig mobilen så Michael kan ringa mig om jag är lost. Michael jobbar idag till typ 16 17 tiden. Efter frankston ska jag till Benton square och köpa bonds underkläder som är ett cuult märke här haha. Otroligt sköna.. de påminner mig om björn borgisarna.

Igår när solen var påväg ner så gick vi ut med vår hund Toby.. han fick springa runt i en hundhage, om man kan kalla det så.


Så här är en rätt sliten bild på mig utan smink och vor vovve Toby.


RSS 2.0