2 days!

Hejsan!

Nog med mitt emotjaffs som jag har hela tiden han kommer ju för fan snart hit min älskling. När jag ligger och sover så går hans plan till Sverige, då måste jag ju typ vänta 25 h tills han kommit fram också, så han är här 9 på morgonen på tisdag! Gud vad jag längtar!! Vi ska gosa gärnet när han kommer. Har inte vart med honom på över 3 månader liksom jag kommer bara dö när han kommer.

Men nu är det ju så att man har ju typ panik för att det är stökig och jag vill vara brun, brun går ju inte bli i pissvädret men kanske besöker käre solariumet sen. Annars ska jag bara städa och tvätta kläder hela dagen så han kan vänja sig hur vi har det här hemma (vi är inte duktiga alls på att städa). Vi har så sjukt mycket kläder, det ligger ju liksom högar överallt, varje gång jag städar bort så kommer nya och nya, sick!



Maddes outfit, Hm hela faderullan! PUSS PÅ ER! ciao

Skum känsla och väldigt blandande känslor

Hej!

Nu börjar jag få en skum känsla eller kanske jag borde säga orolig, rädd och förändrande rädsla. Som jag egentligen tycker att jag inte borde ha eftersom allt kommer säkert gå bra, det är ju bara jag som oroar mig i onödan som vanligt. "M" kommer ju hit på tisdag, jag är hur glad som helst över det och har saknat mer en något annat. Jag får bara en skum känsla av att något skulle förändras mellan oss, men varför skulle det de? Allt har ju vart riktigt bra mellan oss och kommer vara det i fortsättningen på min sida och på hans sida också tror jag (hoppas jag).
Jag tror jag har denna känsla på grund av distansen och att vi inte kan träffa varandra på flera veckor och ibland någon månad, men vad gör man inte för kärleken finns ju människor som haft det mycket värre en oss. Sen så har vi ju det bra han och jag.

Förlåt men detta blir bara rörigt och när jag kollar tillbaka på texten så vet jag inte själv vad jag vill få ut till läsarna.

Det är ju bara 3 dagar kvar tills han kommer och då kommer nog allt ordna sig igen och allt bli som vanligt. 3 dagar är inte länge, han kommer på Tisdag klockan 9.00 på morgonen, nervöst och spännande! Vet inte hur jag kommer reagera.. kanske jag kommer svimma, vem vet?

(Jag vet att jag snackat en hel del om mitt kärleksliv på den senaste tiden men det är mest för att det känns som en del av mig är borta och då saknar man ju den delen mer en något annat för att fullbeborda sig själv, det är ju helt normalt, men jag kommer prata om annat när han kommer hit kan jag lova)

Min tatto i framtiden är citatet från Moulin rouge:
"The greatest thing you ever learn is just to love and be loved in return"

Snart kommer han

Snart kommer min bebis ser så fram emot det! Så alla kompisar PLUGGA UPP ENGELSKAN så ni inte skämmer ut er.. haha nej men jag tror det kommer gå bra för alla, skratt kommer det bli eftersom svenskar har den värsta svensk engelskan. Han som tycker jag är dålig.


Har saknat dig nu i över 3 veckor och nu är det nära tills du kommer
hit. Du är min framtid.

student för de mindre

Hejsan!

Här har ni kvällen då mina kompisar tog studenten och ja man kan ju säga att jag festade som att det var min egen student. Den kvällen var riktigt lyckad. Ni får tycka vad ni vill men jag tycker faktist att man har roligare när man har alkohol i sig en att vara nykter. Så släg er i väggen som säger att man ska kunna ha kul när man är nykter! Är det kul att kolla på när alla blir fulla och skrattar och så? Men jag tycker så länge man dricker med motta, för spy vill man ju inte göra. Här får ni en bild från den kvällen..




Annars så tänkte jag bara säga att det är 4 dagar kvar tills älskling kommer!
Puss hej

Im weak!

Hejsan!

Jag är svag, så jäkla svag och då menar jag inom kärlek. I mina förra förhållanden där jag verkliegn älskade dem så gjorde killarna mig så svag så att jag blev helt kostig i huvudet. Brainwashed att det var jag som gjorde allt fel och jag mådde verkligen inte bra men trodde att jag kunde leva på min svaghet efter som kärlek är väl det viktigaste i livet? I mitt liv i alla fall.
Nu i mitt förhållande med Michael så har jag bestämt mig att hålla mig stark under förhållandet och lovar mig själv att aldrig tryckas ner som jag gjorde förr. Det ska vara på mitt sätt eller inget alls, då menar jag ju såklart att jag vill ha hans åsikter och jag ska kunna lyssna på honom med. Allt går riktigt bra med oss nu.. tror eftersom det är jobbigt att vara ifrån varandra så bråkar vi nog mer en i vanliga fall, små grejer.
Nu när tiden har gått så har jag börjad bli lite svagare igen bara för att jag älskar personen, men kommer alltid ha en grund som är stark.

hmm detta är min sak och se det på.
Nu ska jag och ahlen dra och handla lite, ciao!

hur tänker folk?

Ibland blir man så jäkla trött på hur folk tänker.. har dom något i huvudet eller? jag tror många kan känna igen sig hos det jag talar om. Det är som att vi är programerade, vissa är prgramerade att bli alkolister andra över klass snobbar. De blir ju som de blir ju längre de lever, genom vänner, familj och skolan som uppfostrar dem till att bli den dom blir. Sen är det upp till dem va det har tagit emot om det ska vara bra eller dåligt.

iaf, 5 dagar kvar.

back in white

Jag är tillbaka!

Ska ta nya tag igen och försöka lämna skiten åt sidan. Ibland kan man må riktigt dåligt eller inre dåligt.. Min älskling kommer om 6 dagar nu, kommer bli hur kul som helst för jag har saknat honom mer något annat.

Jag känner på mig att jag kommer ha en riktigt härlig sommar, så länge vädret håller sig.. men kommer nog ha kul ändå!

"Ni som känner mig vet att jag är på en adrenalin kick när jag umgås med vänner och att jag vara helt tvärtom som ensam"
och med det jag menar att många vet inte vem jag är.

Whatever tro eller tyck vad ni vill för jag bryr mig såhär lite,



Ciao folks!


Varför

Hejsan!

Har inte skrivit på ett tag på grund av olika saker.

Min mormr ligger på sjukhus och hon har canser och mår riktigt dåligt. Jag är sjuk igen som vanligt och är nästan emun mot alla penecelliner för jag fått dem så ofta. Så jag är inte på bra humör alls. Jag kommer tillbaka när saker går rätt till igen. Förresten Michael kommer hit den 16 Juni alltså om 9 dagar nu.

Hejdå

RSS 2.0